Tilaus- ja toimitusehdot

1.1.2018


KASVIEN TOIMITUKSET

Kasveilla on määrätyt istutusajat ja kasvuvaatimukset, joten toimitamme kevään/kesän tuotteitamme kahdessa eri toimituserässä. Toimitukset aloitetaan Etelä-Suomesta, josta siirrymme asteittain pohjoiseen.

HUOM! Siemenet ja esikasvatustarvikkeet toimitetaan omana lähetyksenä. Toimituskulu on 2,95 € / lähetys. Tilaukset, jotka sisältävät pelkkiä siemeniä, toimitetaan kirjelähetyksenä (toimituskulut 2,95 € / lähetys).


1. toimituserä on huhtikuussa. Ruukku- ja parvekekasvit, jotka on tarkoitettu kasvatettavaksi sisällä ja/tai ne vaativat esikasvatusta ennen ulos siirtämistä.

2. toimituserä on touko-kesäkuussa. Huhtikuun lopulta alkaen toimitamme pihalle tarkoitettuja kasveja, kuten liljoja, ruusuja, perennoja, hyötykasveja, puita ja pensaita. Köynnösten toimitukset alkavat toukokuun alussa ja kesäkukkien toukokuun puolivälissä. Tuotteilla voi olla myös poikkeuksellisia toimitusaikoja, jotka näet tuotekohtaisesti nettisivuiltamme.

Erilaisia tarvikkeita, ruukkuja, lannoitteita yms. voidaan toimittaa kaikkien tilauksien yhteydessä. Jos tilauksessa on pelkästään tarvikkeita, on tilauksen toimitusaika 1-2 viikkoa, ellei tarvikkeen tuotetiedoissa toisin mainita.

Kasvihuoneet toimitetaan aina erillislähetyksenä. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut 59,00 €/kasvihuone. Kasvihuoneiden toimitusaika on n. 2-3 viikkoa.

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Ahvenanmaalle toimitettaessa käytämme verorajanumeroa.
 
TOIMITUSKULUT
Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaisesti:

Posti 8,90 €
Tilaus noudetaan Postin toimipisteestä. Saat saapumisilmoituksen paketista ensisijaisesti tekstiviestillä, joten ilmoitathan tilauksesi yhteydessä matkapuhelinnumerosi.
 
Matkahuolto 8,90 €
Tilaus noudetaan Matkahuollon pakettipisteestä (Matkahuolto, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste). Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen paketista ensisijaisesti tekstiviestillä, joten ilmoitathan tilauksesi yhteydessä myös matkapuhelinnumerosi.

Jos tilaat tuotteita molemmista (huhtikuun sekä touko-kesäkuun) toimituseristä, veloitamme huhtikuun toimituksesta toimituskulua 8,90 € ja touko-kesäkuun toimituksesta 4,45 €.

Halutessasi kotiinkuljetuksen veloitamme kotiinkuljetuslisän 4,50 €/toimituserä. Kotiinkuljetuslähetyksiin tarvitsemme aina puhelinnumeron.

Postiennakkolisä/ Matkahuollon jälkivaatimus 4,50 €/ tilaus.

Tilaukset, jotka sisältävät kasveja, tulee noutaa pikimmiten niiden saavuttua toimipaikkaan. Kasvuunlähtötakuuta ei anneta taimille, joita on säilytetty toimipaikassa useita päiviä.

 
TUOTTEET JA TUOTEHINNAT
Tuotteiden hinnat on mainittu tuotetietojen yhteydessä ja ne ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Vaihtuvat nettitarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tilauksen loppusummaan. Meillä EI OLE vähimmäistilausrajaa eikä pientoimituslisää. Tuotteissa mainitut toimituskorkeudet ovat kasvattajalta saatuja ennakkotietoja, niissä voi esiintyä poikkeuksia. Tuotteen toimituskorkeus on ilmoitettu kokonaiskorkeutena (taimen korkeus + astia). Tuotekuvan ja todellisen tuotteen väreissä voi esiintyä sävyeroja. Huomioi, että kaikki monivuotiset kasvit, esim. perennat, eivät välttämättä kuki istutusvuonna. Kasvit tai jotkin niiden osat voivat olla myrkyllisiä, vaikka sitä ei olisi tuotetiedoissa erikseen mainittu.

Viherpeukalot pidättää oikeuden hintamuutoksiin selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

- jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
- jos kymmenien eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi ilmoitetaan esim. 2,00 euroa

Näissä tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeä, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

TILAAJAN LAHJAT JA EDUT
Kun tilaat tuotteitamme 85 euron arvosta, saat Viking Linen etukortin, joka oikeuttaa Helsinki-Tallinna- Helsinki -risteilyyn, tai vaihtoehtoisesti yhden superedullisen tuotteen. Tilatessasi tuotteita 100 euron arvosta, saat kaupan päälle LISÄKSI n. 10 euron arvoisen tilaajalahjan. Kun tilaat tuotteita 200 € arvosta, saat vielä muiden etujen lisäksi n. 30 euron arvoisen yllätyslahjan! Yksi etukortti/ tilaajalahja per tilaus. Jos jokin superetutuote loppuu, pidätämme oikeuden vaihtaa tuote vastaavaan lajiin/lajikkeeseen.
 
MAKSUTAVAT
Voit maksaa tilauksesi heti tilauksen yhteydessä yleisempien pankkien verkkotunnuksilla, luottokortilla (Visa, MasterCard, American Express ym.), postiennakolla tai laskutusoikeuden saatuasi laskulla. Ennen laskutusoikeuden myöntämistä tarkistetaan luottotiedot. Kun tilaus tehdään laskulle, saat laskun paketin mukana, mikäli laskutusosoite on sama kuin toimitusosoite. Mikäli tilauksen toimitus valitaan eri osoitteeseen, lasku lähetetään asiakastiedoissa olevaan laskutusosoitteeseen. Pidätämme oikeuden postiennakkotoimitukseen.

Voit maksaa tilauksesi maaliskuusta 2018 alkaen myös Collector-osamaksulla/laskulla. Ikäraja 20 vuotta, luottotiedot tarkistetaan. Collector lähettää laskun kirjeitse tilaajalle toimituspäivää seuraavan kalenterikuukauden puolessa välissä. Tutustu Collectorin lasku- ja tililuottoehtoihin tästä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme myös postiennakkovaihtoehdon. Asiakas, joka jättää toistuvasti noutamatta postiennakolla tilaamansa tuotteet, voi tilata jatkossa ainoastaan maksamalla tilauksen etukäteen pankkien verkkotunnuksilla tai luottokortilla.

HUOM! Tilaukset, jotka sisältävät kasvihuonevalaisimia / lahjakortteja tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla.
 
MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
asiakaspalvelu@paytrail.com
www.paytrail.com
 
VERKKOPANKIT
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TILAUSTEN MUUTTAMINEN
Tilauksiin, jotka on tehty laskulle tai postiennakolla, voi tehdä muutoksia (lisätä/poistaa tuotteita) niin kauan, kunnes ne siirtyvät pakkaamollemme. Muutokset tilauksiin voi ilmoittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Mahdollisia useampia tilauksia ei siis yhdistetä automaattisesti. Etukäteen maksettuun tilaukseen ei voi tehdä muutoksia. Collector-laskulla tehtyihin tilauksiin ei voi tehdä lisäyksiä jälkikäteen. Pidätämme oikeuden myös toimituksellisiin muutoksiin (esim. säävaraus) sekä oikeuden toimittaa tilaus postiennakolla. Voimme myös peruuttaa tilauksen kokonaisuudessaan ongelmatilanteissa (esim. tekniset ongelmat).
 
PALAUTUS- JA HUOMAUTUSAIKA
Tuotteillamme on 14 vrk:n palautus- ja huomautusaika. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon (05) 750 1100. Paketin voi palauttaa meille myös asiakaspalautuksena - palautus on maksutonta. Ennen palauttamista, tee palautuksesta ennakkoilmoitus asiakaspalveluumme. Säilytä saamasi asiakaspalautuskuitti. Vahingoittuneen tuotteen voi vaihtaa uuteen. Jos et halua uutta tuotetta tilalle, voi palautetun tuotteen vähentää laskun loppusummasta. Jos tuote on jo maksettu, ilmoita palautuksen yhteydessä meille tilinumero, johon voimme palauttaa tuotteesta maksamasi summan.

Palautuslomake löytyy tästä.
 
KASVUUNLÄHTÖTAKUU
Kaikilla tuotteillamme on kasvuunlähtötakuu. Noudatamme Viherympäristöliiton antamia takuuehtoja eli kasvuunlähtöreklamaatio on tehtävä 45 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Huom. Esikasvatettavien kesäkukkien kasvuunlähtötakuu on voimassa 14 vrk paketin vastaanottamisesta. Takuuta ei anneta taimille, joita on käsitelty/istutettu annettujen ohjeiden vastaisesti tai säilytetty toimipaikassa liian kauan. Takuu ei korvaa mahdollisia talven aiheuttamia vahinkoja. Viherpeukaloilla on oikeus pyytää virheellinen tuote tarkastettavaksi.
Tilaukset, jotka sisältävät kasveja, tulee noutaa pikimmiten niiden saavuttua toimipaikkaan. Kasvuunlähtötakuuta ei anneta taimille, joita on säilytetty toimipaikassa useita päiviä.
 
SÄHKÖISET TIEDOTTEET JA MAINOKSET
Antaessasi luvan, saat sähköpostiisi uutiskirjeitä, jotka sisältävät ajankohtaisia tiedotteita ja puutarhavinkkejä. Saat myös erikoistarjouksia, jotka lähetämme vain sähköpostiisi. Käytämme tarjouksissamme kampanjatunnuksia, vain 1 kampanjatunnus/tilaus. Verkkokaupan kampanjat ja kampanjatunnukset eivät ole käytettävissä puutarhamyymälässämme eikä puutarhamyymälästä noudettavissa tilauksissa.

TERVETULOA TURVALLISILLE OSTOKSILLE SUOMEN MONIPUOLISIMPAAN KASVIKAUPPAAN!

LISÄTIEDOT JA PALAUTTEET
Viherpeukalot
Jyrääntie 55
45360 VALKEALA
(05) 750 1100
asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi


Osoitteistomme tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Mikäli et halua, että tietoja luovutetaan, pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan heti yhteyttä asiakaspalveluumme.