Tilaus- ja toimitusehdot


KASVIEN TOIMITUKSET
 
1. toimituserä on marraskuussa - jouluamaryllikset ja syyssipulit
2. toimituserä on viikoilla 50-51 - jouluasetelmat


Erilaisia tarvikkeita, kuten ruukkuja, lannoitteita, siemeniä, patsaita, oppaita yms. voidaan toimittaa kaikkien tilauksien yhteydessä. Jos tilauksessa on pelkästään tarvikkeita, on tilauksen toimitusaika 1-2 viikkoa, ellei tarvikkeen tuotetiedoissa toisin mainita.

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Ahvenanmaalle toimitettaessa käytämme verorajanumeroa.
 
TOIMITUSKULUT
Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaisesti:

Posti 8,90 €
Tilaus noudetaan Postin toimipisteestä.
 
Matkahuolto 8,90 €
Tilaus noudetaan Matkahuollon pakettipisteestä (Matkahuolto, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste). Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen paketista ensisijaisesti tekstiviestillä, joten ilmoitathan tilauksesi yhteydessä myös matkapuhelinnumerosi.

Tilattaessa tuotteita molemmista (marraskuun sekä joulukuun) toimituseristä, veloitamme molemmista toimituseristä toimituskuluja 8,90 €.

Kotiinkuljetuslisä on 4,50 €/ toimituserä.

Postiennakkolisä/ Matkahuollon jälkivaatimus 4,50 €/ tilaus.

 
TUOTTEET JA TUOTEHINNAT
Tuotteiden hinnat on mainittu tuotetietojen yhteydessä. Vaihtuvat nettitarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tilauksen loppusummaan. Meillä EI OLE vähimmäistilausrajaa eikä pientoimituslisää. Kun tilaat tuotteitamme 75 euron arvosta, saat Viking Linen etukortin, joka oikeuttaa Helsinki-Tallinna- Helsinki -risteilyyn, tai vaihtoehtoisesti yhden superedullisen tuotteen. Tilatessasi tuotteita 100 euron arvosta, saat kaupan päälle LISÄKSI n. 10 euron arvoisen tilaajalahjan. Kun tilaat tuotteita 200 € arvosta, saat vielä muiden etujen lisäksi Fiskarsin huippulaadukkaan Hard Face -paistinpannun KAUPAN PÄÄLLE (arvo 49,95 €)! Yksi etukortti/ tilaajalahja/paistinpannu per tilaus. Jos jokin superetutuote loppuu, pidätämme oikeuden vaihtaa tuote vastaavaan lajiin/lajikkeeseen.

Tuotteissa mainitut toimituskorkeudet ovat kasvattajalta saatuja ennakkotietoja, niissä voi esiintyä poikkeuksia. Tuotteen toimituskorkeus on ilmoitettu kokonaiskorkeutena (taimen korkeus + astia). Tuotekuvan ja todellisen tuotteen väreissä voi esiintyä sävyeroja.
 
MAKSUTAVAT
Voit maksaa tilauksesi heti tilauksen yhteydessä yleisempien pankkien verkkotunnuksilla, luottokortilla (Visa, MasterCard, American Express ym.), postiennakolla tai laskutusoikeuden saatuasi laskulla. Ennen laskutusoikeuden myöntämistä tarkistetaan luottotiedot. Kun tilaus tehdään laskulle, saat laskun paketin mukana, mikäli laskutusosoite on sama kuin toimitusosoite. Mikäli tilauksen toimitus valitaan eri osoitteeseen, lasku lähetetään asiakastiedoissa olevaan laskutusosoitteeseen.

Voit maksaa tilauksesi myös Collector-osamaksulla. Ikäraja 20 vuotta, luottotiedot tarkistetaan. Collector lähettää laskun kirjeitse tilaajalle toimituspäivää seuraavan kalenterikuukauden puolessa välissä. Tutustu Collectorin lasku- ja tililuottoehtoihin tästä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme myös postiennakkovaihtoehdon. Asiakas, joka jättää toistuvasti noutamatta postiennakolla tilaamansa tuotteet, voi tilata jatkossa ainoastaan maksamalla tilauksen etukäteen pankkien verkkotunnuksilla tai luottokortilla.
 
MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
asiakaspalvelu@paytrail.com
www.paytrail.com
 
VERKKOPANKIT
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TILAUSTEN MUUTTAMINEN
Tilauksiin, jotka on tehty laskulle tai postiennakolla, voi tehdä muutoksia (lisätä/poistaa tuotteita) niin kauan, kunnes ne siirtyvät pakkaamollemme. Mahdolliset muutokset tilauksiin voi ilmoittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Etukäteen maksettuun tilaukseen ei voi tehdä muutoksia. Osamaksulla tehtyihin tilauksiin ei voi tehdä lisäyksiä jälkikäteen. Pidätämme oikeuden myös toimituksellisiin muutoksiin (esim. säävaraus) sekä oikeuden toimittaa tilaus postiennakolla. Voimme myös peruuttaa tilauksen kokonaisuudessaan ongelmatilanteissa (esim. tekniset ongelmat).
 
PALAUTUS- JA HUOMAUTUSAIKA
Tuotteillamme on 14 vrk:n palautus- ja huomautusaika. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon (05) 750 1100. Paketin voi palauttaa meille myös asiakaspalautuksena - palautus on maksutonta. Säilytä saamasi asiakaspalautuskuitti. Vahingoittuneen tuotteen voi vaihtaa uuteen. Jos et halua uutta tuotetta tilalle, voi palautetun tuotteen vähentää laskun loppusummasta. Jos tuote on jo maksettu, ilmoita palautuksen yhteydessä meille tilinumero, johon voimme palauttaa tuotteesta maksamasi summan.

Palautuslomake löytyy tästä.
 
KASVUUNLÄHTÖTAKUU
Kaikilla tuotteillamme on kasvuunlähtötakuu. Noudatamme Viherympäristöliiton antamia takuuehtoja eli kasvuunlähtöreklamaatio on tehtävä 45 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Huom. Esikasvatettavien kesäkukkien kasvuunlähtötakuu on voimassa 14 vrk paketin vastaanottamisesta. Takuuta ei anneta taimille, joita on käsitelty/istutettu annettujen ohjeiden vastaisesti tai säilytetty toimipaikassa liian kauan. Takuu ei korvaa mahdollisia talven aiheuttamia vahinkoja. Viherpeukaloilla on oikeus pyytää virheellinen tuote tarkastettavaksi.
 
SÄHKÖISET TIEDOTTEET JA MAINOKSET
Antaessasi sähköpostiosoitteesi saat uutiskirjeitä, jotka sisältävät ajankohtaisia tiedotteita ja puutarhavinkkejä. Saat myös erikoistarjouksia, jotka lähetämme vain sähköpostiisi. Käytämme tarjouksissamme kampanjatunnuksia, vain 1 kampanjatunnus/tilaus. Verkkokaupan kampanjat ja kampanjatunnukset eivät ole käytettävissä puutarhamyymälässämme eikä puutarhamyymälästä noudettavissa tilauksissa.

TERVETULOA TURVALLISILLE OSTOKSILLE SUOMEN MONIPUOLISIMPAAN KASVIKAUPPAAN!

LISÄTIEDOT JA PALAUTTEET
Viherpeukalot
Jyrääntie 55
45360 VALKEALA
(05) 750 1100
asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi


Osoitteistomme tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Mikäli et halua, että tietoja luovutetaan, pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan heti yhteyttä asiakaspalveluumme.