Tilaus- ja toimitusehdot

7.6.2023

TOIMITUKSET

Tilausten toimitusaika on tällä hetkellä noin yksi viikko. HUOM. Pakkaamme tilauksia ma-ke. Mikäli et voi vastaanottaa tilausta jonain tiettynä viikkona/viikkoina, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme.

HUOM! Siemenet toimitetaan aina omana lähetyksenään. Toimitamme etukäteen maksetut ja laskulle tilatut siemenet kirjelähetyksinä, joten ilmoitathan sellaisen osoitteen, johon on mahdollista toimittaa kirjeitä. Postiennakkolähetykset toimitamme postipakettina. Toimitukset alkaen viikko 3. (Koska siemenet toimitetaan omana lähetyksenään kirjeenä, ei siementen kanssa samaan toimituserään voi lisätä verkkokaupassa muita tuotteita. Mikäli haluat siementilaukseen mukaan esimerkiksi tarvikkeita, superetutuotteita, tilaajalahjoja tai muita kampanjalahjoja, teethän tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse.) Huomioithan, että siemenlähetyksissä voi mennä 1-2 viikkoa, riippuen alueellisesta postinjaosta.
 
Erilaisia tarvikkeita, ruukkuja, lannoitteita yms. voidaan toimittaa kaikkien tilauksien yhteydessä. Jos tilauksessa on pelkästään tarvikkeita, on tilauksen toimitusaika noin viikko, ellei tarvikkeen tuotetiedoissa toisin mainita. Huomioithan, että jos tarviketilauksesi sisältää superetutuotteen tai jonkin muun kukkalahjan, aloitetaan tällaisten tilausten toimitukset huhtikuun puolivälistä alkaen.
 
Lahjakortit toimitetaan tilaajan sähköpostiin noin 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Lahjakorttien tilaus- ja toimitusehdoista voit lukea tarkemmin täältä.

Kasvihuoneet toimitetaan aina erillislähetyksenä. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat 59,00 €/kasvihuone. Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Emme toimita kasvihuoneita Ahvenanmaalle. Huom! Kasvihuoneiden mahdollisista palautuksista perimme rahtikulut. Kasvihuoneet  tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla tai lähettämällämme ennakkolaskulla.

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Ahvenanmaalle toimitettaessa käytämme verorajanumeroa. 

HUOM! Ilmoittamasi sähköpostiosoite on henkilökohtainen. Sähköpostiosoitteen perusteella tilaus ohjautuu asiakastietoihin. Ethän siis käytä omaa sähköpostiosoitettasi tehdessäsi tilausta toisen henkilön puolesta.
 


TOIMITUSKULUT

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaisesti:

Nouto Valkealan puutarhamyymälästä 0 €
Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon Valkealan puutarhamyymälästä, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme noutoajankohdan. HUOM! Ei koske siementilauksia, jotka toimitetaan erikseen. Kasvihuoneiden nouto myymälästä ei ole mahdollista. HUOM. Valkealan puutarhamyymälästä noudettavat tilaukset tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla. Tilausten noudot ovat mahdollisia jälleen huhtikuussa, kun myymälämme avataan.

Siemenlähetykset 3,95 €

Posti 8,95 €
Tilaus noudetaan Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Saat saapumisilmoituksen paketista ensisijaisesti tekstiviestillä, joten ilmoitathan tilauksesi yhteydessä matkapuhelinnumerosi. HUOM! Mikäli valitsemasi Postin noutopiste on täynnä, tilauksesi voidaan Postin toimesta ohjata toiseen noutopisteeseen.
 
Matkahuolto 8,95 €
Tilaus noudetaan Matkahuollon pakettipisteestä (Matkahuolto, K-Market, R-kioski, pakettiautomaatti tai muu Matkahuollon pakettipiste). Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen paketista tekstiviestillä, joten ilmoitathan tilauksesi yhteydessä myös matkapuhelinnumerosi. HUOM! Jos olet valinnut tilauksesi toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin ja tilaus on liian suuri kauppaan tms. toimitettavaksi, tilauksesi muutetaan Bussipaketiksi ja noudettavaksi Matkahuollon toimipisteeseen.
 
Halutessasi kotiinkuljetuksen veloitamme kotiinkuljetuslisän 6,00 €/toimituserä. Kotiinkuljetuslähetyksiin tarvitsemme aina puhelinnumeron. Posti/Matkahuolto lähettää tekstiviestillä linkin, jonka kautta voit valita sopivan toimitusajan. Ilmoitathan siis sellaisen puhelinnumeron, jolla pääset nettiin.

Postiennakkolisä 6,00 €/tilaus. Postiennakko on mahdollinen vain pieniin, yhden laatikon lähetyksiin.

Mikäli sinulla on paketinohjaus tai olet valinnut toimitustavaksi pakettiautomaatin ja paketti ei mahdukaan automaattiin/se on täynnä, paketti ohjataan kotiosoitteesi mukaiseen toimipaikkaan (yleensä lähimpään). Saat saapumisilmoituksella tiedon siitä, mistä voit pakettisi noutaa.

Tilaukset, jotka sisältävät kasveja, tulee noutaa pikimmiten niiden saavuttua toimipaikkaan. Kasvuunlähtötakuuta ei anneta taimille, joita on säilytetty toimipaikassa useita päiviä.


TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Tuotteiden hinnat on mainittu tuotetietojen yhteydessä ja ne ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Vaihtuvat nettitarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tilauksen loppusummaan. Meillä EI OLE vähimmäistilausrajaa eikä pientoimituslisää. Tuotteissa mainitut toimituskorkeudet ovat kasvattajalta saatuja ennakkotietoja, niissä voi esiintyä poikkeuksia. Tuotteen toimituskorkeus on ilmoitettu ruukun päältä mitattuna. Poikkeuksena tästä ovat mm. viherkasvit, kesäkukat ja osa hyötykasveista, joiden toimituskorkeus on mitattu ruukun pohjasta (tämä tieto löytyy kyseisen kasvin tuotetiedoista). Toimituskorkeuksiin voi tulla muutoksia nettisivujen ja kuvaston ennakkotiedoista poiketen.

Tuotekuvan ja todellisen tuotteen väreissä voi esiintyä sävyeroja. Huomioi, että kaikki monivuotiset kasvit, esim. perennat, eivät välttämättä kuki istutusvuonna. Kasvit tai jotkin niiden osat voivat olla myrkyllisiä, vaikka sitä ei olisi tuotetiedoissa erikseen mainittu.

Viherpeukalot pidättää oikeuden hintamuutoksiin selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

- jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
- jos kymmenien eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi ilmoitetaan esim. 2,00 euroa

Näissä tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeä, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.
 


TILAAJAN LAHJAT JA EDUT

Tilatessasi tuotteita 85 euron arvosta, saat valita yhden kevään superetutuotteista. Lue lisää etukortista ja superetutuotteista. Etukortit ovat tämän kevään osalta loppuneet.

Tilatessasi tuotteita 100 euron arvosta, saat kaupan päälle n. 10 euron arvoisen tilaajalahjan. Tilaajalahja tulee lisätä ostoskoriin tilauksen teon yhteydessä. Tilaajalahjaa ei voi valita itse, vaan me valitsemme sen puolestasi.
 


MAKSUTAVAT

Voit maksaa tilauksesi heti tilauksen yhteydessä yleisempien pankkien verkkotunnuksilla, luottokortilla (Visa, MasterCard ym.), postiennakolla tai laskutusoikeuden saatuasi laskulla. Tilataksesi laskulla, sinun tulee kirjautua sisään tai luoda asiakastili. Ennen laskutusoikeuden myöntämistä tarkistetaan luottotiedot. Kun tilaus tehdään laskulle, saat laskun paketin mukana, mikäli laskutusosoite on sama kuin toimitusosoite. Mikäli tilauksen toimitus valitaan eri osoitteeseen, lasku lähetetään asiakastiedoissa olevaan laskutusosoitteeseen. Pidätämme oikeuden postiennakkotoimitukseen / ennakkolaskuun.

Haluamme tarjota asiakkaillemme myös postiennakkovaihtoehdon. Asiakas, joka jättää toistuvasti noutamatta postiennakolla tilaamansa tuotteet, voi tilata jatkossa ainoastaan maksamalla tilauksen etukäteen pankkien verkkotunnuksilla tai luottokortilla.

HUOM! Tilaukset, jotka sisältävät kasvihuonevalaisimia / lahjakortteja tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla. Lue lahjakorttien tilaus- ja toimitusehdoista tarkemmin täältä.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
asiakaspalvelu@paytrail.com
www.paytrail.com
 
VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 


TILAUSTEN MUUTTAMINEN

Tilauksiin, jotka on tehty laskulle tai postiennakolla, voi tehdä muutoksia (lisätä/poistaa tuotteita) niin kauan, kunnes ne siirtyvät pakkaamollemme. Muutokset tilauksiin voi ilmoittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Mahdollisia useampia tilauksia ei yhdistetä automaattisesti. Etukäteen maksettuihin tilauksiin ei voi tehdä muutoksia jälkikäteen kirjanpidollisista syistä. Pidätämme oikeuden myös toimituksellisiin muutoksiin (esim. säävaraus) sekä oikeuden toimittaa tilaus postiennakolla. Voimme myös peruuttaa tilauksen kokonaisuudessaan ongelmatilanteissa (esim. tekniset ongelmat).
 


PALAUTUS- JA HUOMAUTUSAIKA

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautus- ja huomautusaika. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon (05) 750 1100. Paketin voi palauttaa meille myös asiakaspalautuksena - palautus on maksutonta. Ennen palauttamista, tee palautuksesta ennakkoilmoitus asiakaspalveluumme, niin annamme palautuskoodin. Säilytä saamasi asiakaspalautuskuitti. Vahingoittuneen tuotteen voi vaihtaa uuteen. Jos et halua uutta tuotetta tilalle, voi palautetun tuotteen vähentää laskun loppusummasta. Jos tuote on jo maksettu, ilmoita palautuksen yhteydessä meille tilinumero, johon voimme palauttaa tuotteesta maksamasi summan. Maksuton asiakaspalautus koskee vain noutopisteeseen vietyjä palautuksia, ei kotiinkuljetuslähetyksiä.

Palautuslomake löytyy tästä.
 


KASVUUNLÄHTÖTAKUU

Kaikilla tuotteillamme on kasvuunlähtötakuu. Noudatamme Viherympäristöliiton antamia takuuehtoja eli kasvuunlähtöreklamaatio on tehtävä 45 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Takuuta ei anneta taimille, joita on käsitelty/istutettu annettujen ohjeiden vastaisesti. Takuu ei korvaa mahdollisia talven aiheuttamia vahinkoja. Viherpeukaloilla on oikeus pyytää virheellinen tuote tarkastettavaksi. Tilaukset, jotka sisältävät kasveja, tulee noutaa pikimmiten niiden saavuttua toimipaikkaan. Kasvuunlähtötakuuta ei anneta taimille, joita on säilytetty toimipaikassa useita päiviä. Mikäli et voi vastaanottaa tilausta jonain tiettynä viikkona/viikkoina, siitä tulee ilmoittaa etukäteen asiakaspalveluumme.
 


SÄHKÖISET TIEDOTTEET JA MAINOKSET

Antaessasi luvan, saat sähköpostiisi uutiskirjeitä, jotka sisältävät ajankohtaisia tiedotteita ja puutarhavinkkejä. Saat myös erikoistarjouksia, jotka lähetämme vain sähköpostiisi. Käytämme tarjouksissamme kampanjatunnuksia, vain 1 kampanjatunnus/tilaus. Verkkokaupan kampanjat ja kampanjatunnukset eivät ole käytettävissä puutarhamyymälässämme.

TERVETULOA TURVALLISILLE OSTOKSILLE SUOMEN MONIPUOLISIMPAAN KASVIKAUPPAAN!

LISÄTIEDOT JA PALAUTTEET
Viherpeukalot
Jyrääntie 55
45360 VALKEALA
(05) 750 1100
asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi

Osoitteistomme tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Mikäli et halua, että tietoja luovutetaan, pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan heti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste