Lahjakortit

Joululahja hankkimatta, syntymäpäivälahja hakusessa tai tarvetta tupaantuliaislahjalle? Viherpeukalot-lahjakortista on iloa vuosiksi eteenpäin ja lahjakortin saaja voi itse valita rauhassa mieluisimmat tuotteet itselleen! Lahjakortin voi käyttää vain verkkokaupassamme. Lahjakortti on voimassa vuoden ja sen voi käyttää joko kerralla tai osissa. Tilattuasi tämän tuotteen, saat n. 1-3 arkipäivän sisällä sähköpostiviestin, jonka liitteenä on virtuaalinen lahjakortti (tarkista roskapostikansio). Huom! Voit käyttää vain yhden lahjakorttikoodin/tilaus.

LAHJAKORTIT TOIMITETAAN AINA TILAAJAN SÄHKÖPOSTIIN! Tilausteknisistä syistä lahjakorttitilaukseen tulee valita jokin toimitustapa (esim. Posti/Matkahuolto), vaikkei toimitustavalla ole merkitystä. Lahjakortti /lahjakortit tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla. Huomioithan, että jos olet oikeutettu tilaajaetuihin (mm. tilaajalahja), ja valitset ne lahjakorttitilauksesi mukaan, tilaajaetujen toimituksesta veloitetaan normaalit toimituskulut.

Mikäli haluat tilata lahjakortin, jonka voi käyttää puutarhamyymälässämme Valkealassa, voit tilata sellaisen asiakaspalvelustamme puhelimitse (05) 750 1100 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi.
Järjestys: