TIETOA MEISTÄ

Viherpeukalot.fi - Puutarhamyymäläsi netissä!

Viherpeukalot on Suomen suurin puutarhakasvien etäkauppayritys. Aloitimme postimyynnin jo vuonna 1990 liljansipuleilla. Nykyisin laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. huone-, viher- ja parvekekasveja, liljoja, ruusuja, perennoja, kesäkukkia, hyötykasveja, pensaita, puita, köynnöksiä sekä kasvihuoneita ja tarvikkeita.

Aiemmin kukka- ja vihannestuotannossa olleissa lähes kahden hehtaarin kasvihuoneissa ja asianmukaisissa kylmätiloissa hoidetaan nykyisin koko etäkaupan pakkaus- ja logistiikkatoiminnot.

Tarjoamme puutarhakasvien parasta, takuuvarmaa laatua. Kasvuunlähtötakuu, yli 25 vuoden kokemus ja sadat tuhannet tyytyväiset asiakkaat viestivät siitä, että Viherpeukaloiden laatuun voi luottaa. Monipuolinen valikoima kattaa suosikkilajien lisäksi alan kiinnostavat ja trendikkäät uutuudet. Tilaamalla puutarhakasvit Viherpeukaloista säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – ja saa itselleen helpoimmalla mahdollisella tavalla kasvattamisen ilon!

Puutarhamyymälä netissä on aina auki! Jos tykkäät puutarhanhoidosta ja nautit nähdessäsi istuttamasi kasvin kukoistavan, Viherpeukalot on oikea paikka sinulle. Lähetämme kasvit istutusvalmiina juuri oikeaan istutusaikaan. Kasvit toimitetaan mukuloina, juurakoina, sipuleina tai taimina. Paketti sisältää täydelliset istutus- ja hoito-ohjeet. Kaikilla kasveilla on kasvuunlähtötakuu sekä 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.
 

Suositussa Viherpeukalot kerhossa on jo yli 250 000 jäsentä.

Viherpeukaloiden kanssa onnistut!

SUOMEN VIHERPEUKALOT OY [Avaa kartta
Jyrääntie 55 
45360 VALKEALA 

Y-tunnus: 0684228-4
Rekisteriseloste