Puutarhamyymäläsi netissä

Viherpeukaloilla on Suomen suurin puutarhakasvien verkkokauppa. Aloitimme postimyynnin vuonna 1990 liljansipuleilla ja verkkokauppamme avattiin jo vuonna 1998. Nykyisin laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. viherkasveja, liljoja, ruusuja, perennoja, kesäkukkia, hyötykasveja, pensaita, puita ja köynnöksiä sekä kasvihuoneita ja tarvikkeita.

Aiemmin kukka- ja vihannestuotannossa olleissa lähes kahden hehtaarin kasvihuoneissa ja asianmukaisissa kylmätiloissa hoidetaan nykyisin koko etäkaupan pakkaus- ja logistiikkatoiminnot.

Tarjoamme puutarhakasvien parasta, takuuvarmaa laatua. Kasvuunlähtötakuu, yli 25 vuoden kokemus ja sadat tuhannet tyytyväiset asiakkaat viestivät siitä, että Viherpeukaloiden laatuun voi luottaa.

Vuosien mittaan kulutustottumukset ovat muuttuneet ja me olemme pyrkineet muuttumaan niiden mukana asiakkaitamme kuunnellen. Monipuolinen valikoima kattaa suosikkilajien lisäksi alan kiinnostavat ja trendikkäät uutuudet. Tarjoamme asiakkaillemme käyttöön myös erittäin kattavan kasvien hoito-ohjetietokannan nettisivuillamme.

Tilaamalla puutarhakasvit Viherpeukaloista säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – ja saat itsellesi helpoimmalla mahdollisella tavalla kasvattamisen ilon!

Puutarhamyymälä netissä on aina auki! Jos tykkäät puutarhanhoidosta ja nautit upeasta kukkaloistosta, Viherpeukalot on oikea paikka sinulle. Lähetämme kasvit juuri oikeaan istutusaikaan. Kasvit toimitetaan mukuloina, juurakoina, sipuleina tai taimina. Kaikilla kasveilla on kasvuunlähtötakuu sekä 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Jo lähes puoli miljoonaa suomalaista on tilannut kasveja meiltä.

Viherpeukaloiden kanssa onnistut!

SUOMEN VIHERPEUKALOT OY [Avaa kartta]

Jyrääntie 55
45360 VALKEALA

Y-tunnus: 0684228-4

Rekisteri- ja tietosuojaseloste
 

Asiakaspalvelu (verkkokauppa)   

Ma-Pe 9-14

Puhelin (05) 750 1100
asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi
 

Puutarhamyymälä Valkealassa

Puutarhamyymälämme on avoinna:

ma-pe klo 10-18
la klo 9-15

Tervetuloa!

Myymälän puhelinnumero 044 075 0112.


HENKILÖSTÖ:


PARTNER
Jari Heinonen
 

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ
Aino Korjala
 

MARKKINOINTIASSISTENTTI
Tytti Saarela
 

TOIMITUSJOHTAJA
Kimmo Hirvonen

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ
Oona Toivanen
(äitiyslomalla)
 

HUOLTO/KUNNOSSAPITO
Jani Okka
KIRJANPITO/RESKONTRA Merja Heikkinen

PALKKASIHTEERI Arja Eloranta

sähköposti: etunimi.sukunimi@viherpeukalot.fi