Puutarhamyymäläsi netissä

Viherpeukalot on Suomen suurin puutarhakasvien etäkauppayritys. Aloitimme postimyynnin vuonna 1990 liljansipuleilla ja verkkokauppamme avattiin jo vuonna 1998. Nykyisin laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. huone-, viher- ja parvekekasveja, liljoja, ruusuja, perennoja, kesäkukkia, hyötykasveja, pensaita, puita, köynnöksiä sekä kasvihuoneita ja tarvikkeita.

Aiemmin kukka- ja vihannestuotannossa olleissa lähes kahden hehtaarin kasvihuoneissa ja asianmukaisissa kylmätiloissa hoidetaan nykyisin koko etäkaupan pakkaus- ja logistiikkatoiminnot.

Tarjoamme puutarhakasvien parasta, takuuvarmaa laatua. Kasvuunlähtötakuu, yli 25 vuoden kokemus ja sadat tuhannet tyytyväiset asiakkaat viestivät siitä, että Viherpeukaloiden laatuun voi luottaa.

Vuosien mittaan ovat kulutustottumukset muuttuneet ja me olemme pyrkineet muuttumaan niiden mukana asiakkaitamme kuunnellen. Monipuolinen valikoima kattaa suosikkilajien lisäksi alan kiinnostavat ja trendikkäät uutuudet. Tarjoamme asiakkaillemme käyttöön myös erittäin kattavan kasvien hoito-ohjetietokannan nettisivuillamme.

Tilaamalla puutarhakasvit Viherpeukaloista säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – ja saat itsellesi helpoimmalla mahdollisella tavalla kasvattamisen ilon!

Puutarhamyymälä netissä on aina auki! Jos tykkäät puutarhanhoidosta ja nautit nähdessäsi istuttamasi kasvin kukoistavan, Viherpeukalot on oikea paikka sinulle. Lähetämme kasvit istutusvalmiina juuri oikeaan istutusaikaan. Kasvit toimitetaan mukuloina, juurakoina, sipuleina tai taimina. Paketti sisältää täydelliset istutus- ja hoito-ohjeet. Kaikilla kasveilla on kasvuunlähtötakuu sekä 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Jo lähes puoli miljoonaa suomalaista on tilannut kasveja meiltä.

Viherpeukaloiden kanssa onnistut!

SUOMEN VIHERPEUKALOT OY [Avaa kartta

Jyrääntie 55 
45360 VALKEALA 

Y-tunnus: 0684228-4

Rekisteriseloste

Asiakaspalvelu (verkkokauppa)

Avoinna Ma-Pe 9-16

Puhelin (05) 750 1100
Faksi (05) 325 0355
asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi

Puutarhamyymälä Valkealassa

Myymälämme on avoinna:
ma-pe klo 9-19
la klo 9-17
su klo 10-16

Tervetuloa!

Myymälän puhelinnumero 044 075 0112

HENKILÖSTÖ

TOIMITUSJOHTAJA                      Jari Heinonen
MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ         Aino Lintunen
MARKKINOINTIASSISTENTTI     Tytti Saarela
CHIEF DIGITAL OFFICER              Riku Luukkonen
PAKKAUS/LOGISTIIKKA               Kimmo Hirvonen
      
KIRJANPITO/RESKONTRA          Merja Heikkinen
PALKKASIHTEERI                          Arja Eloranta
      
MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ                 Oona Toivanen
(Puutarhamyymälä)     
      
HUOLTO/KUNNOSSAPITO          Jussi Pakkanen

sähköposti:                                    etunimi.sukunimi@viherpeukalot.fi