KASVIHUONE HALLS POPULAR 6,2 M² LASILLA, MUSTA VÄRI

Hinta: 999,00

Määrä: kpl
Edullinen ja pitkäikäinen kasvihuone mustalla alumiinirungolla.
Halls Popular on näppärän kokoinen kasvihuone, oikein hyvä aloittelevalle hyötytarhurille joka haluaa nauttia tomaatit ja kurkut omasta kasvihuoneestaan. Kokonsa puolesta huone soveltuu erinomaisesti pienempääkin pihaan. Vaikka kasvihuoneen hinta on edullinen, laadussa ei todellakaan ole tingitty. Alumiinirunko on kestävä ja rungossa on vinotuilla vahvistettu kattorakennelma. Popular-malleissa on yksi kevyesti liikkuva liukuovi, ja tuuletus onnistuu katossa olevan tuuletusluukun avulla. Huoneissa on myös räystäskourut. Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Mitat: pituus 319 cm, leveys 193 cm, harjakorkeus 195 cm ja räystäskorkeus 124 cm ilman sokkelia. Kasvihuoneessa on erittäin kestävä alumiinirunko, 62,5 cm leveä liukuovi, räystäskourut ja katolla tuuletusluukku. Seinät ja katto ovat 3 mm:n paksuista kirkasta lasia. 

Suosittelemme kasvihuoneeseen valmisperustusta, joka sisältää kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten ja maa-ankkurit. Metalliperustus on juuri oikean mittainen huoneellesi. Perustuksen korkeus on 12 cm, mikä osaltaan lisää kasvihuoneesi tilavuutta. Ei sisällä muoviputkia tai muita valumuotteja eikä sementtiä. Metalliperustusta käytettäessä suositellaan lisäksi käytettäväksi tarkoitusta varten saatavaa suodatinkangasta, joka erottaa maa-ainekset toisistaan ja näin estää niiden sekoittumisen. Halls Popular 6,2 m2 -kennolevykasvihuone on saatavilla myös ilman sokkelia.

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin ja tuuletusautomatiikka. Muita lisävarusteita löytyy Kasvihuoneet-osiosta.

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, ilmoita haluamasi toimitusajakohta asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse (05) 750 1100.  Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.


Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Kestävällä rungolla on 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.