ALE 26 %
  • Kasvihuonevalaisin 400 W
  • Kasvihuonevalaisin 400 W
  • Kasvihuonevalaisin 400 W

Kasvihuonevalaisin 400 W

Tuotenro: 80205, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika noin viikko

Hinta: 69,95 6995 95,00 € 9500

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 95,00 €

Määrä:
Pidennä kasvukautta kasvihuoneessa.
Tarjoamme nyt erän käytettyjä suurpainenatrium-kasvihuonevalaisimia, jotka ovat olleet käytössämme vihannes- ja kukkatuotannossa.

Lamppu tuottaa kasvien tarvitseman valon lisäksi suuren määrän lämpöä. Itse asiassa n. 90 % sen tuottamasta säteilyenergiasta muuttuu lämmöksi valon fotonien absorboituessa kasvustoon ja rakenteisiin. Tämän ansiosta voit pidentää kasvukautta kasvihuoneessa huomattavasti pidempään, halutessasi vaikka läpi vuoden.

Jos asennusteho vaikkapa pienois-kasvihuoneesssa on n. 100 W/m² (esim. 2 kpl 400 W valaisinta/ 8,0 m² kasvihuone), riittää se pitämään kasvihuoneen ja ulkolämpötilan välisen eron n. 10-15°C:ssa, kun kyseessä on kennomuovikasvihuone. Lasisessa kasvihuoneessa on ero jonkin verran pienempi.

Valaisin on tarkoitettu ripustettavaksi kattoon tai muuhun vastaavaan tukevaan paikkaan. Valaisimien etäisyys kasveista tulisi olla vähintään 50 cm.

Valaisimet on kunnostettu, testattu ja virallisesti tarkistettu (myös CE-merkitty). Niihin on asennettu valmiiksi 3 metrin liitäntäkaapeli, jossa on valmiina pistotulppa (220 V). Sisältää polttimon, ripustusketjut ja tekniset ohjeet. Paino n. 8,5 kg.

Pakkaus sisältää yhden 400 W valaisimen.

Kasvihuonevalaisimet ovat tarkoitettu käytettäväksi kasvihuoneessa.

Huom! Kasvihuonevalaisimia sisältävät tilaukset tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla.


 

Hoito-ohjeet

Osta myös

Valitse haluamasi tuotteet ja lisää Kasvihuonevalaisin 400 W ostoskoriin.