KASVIHUONE HALLS POPULAR 6,2 M² KENNOLEVYLLÄ

Hinta: 899,00

Määrä: kpl
Tilava ja toimiva kasvihuone.
Kasvihuone on tervetullut lisä puutarhaan, ja valmiista elementeistä maahantuojan ohjeita noudattaen se on myös helppo ja nopea pystyttää. Valoisa kasvihuone antaa ihanteelliset olosuhteet kasvien kehittymiselle ja pidentää kasvukautta. Kasvihuoneessa voit mm. idättää kylvökset, esikasvattaa kesäkukkien ja muiden lämpöä vaativien kasvien taimet tai tuottaa runsaan ja herkullisen vihannessadon.

Halls-kasvihuone on erinomainen vaihtoehto edullista, mutta kuitenkin laadukasta ja pitkäikäistä kasvihuonetta etsivälle puutarhaharrastajalle.

Mitat: pituus 319 cm, leveys 193 cm, harjakorkeus 195 cm ja räystäskorkeus 124 cm ilman sokkelia. Kasvihuoneessa on erittäin kestävä alumiinirunko, 62,5 cm leveä liukuovi, räystäskourut ja katolla kaksi tuuletusluukkua. Seinät ja katto ovat 4 mm:n paksuista iskunkestävää kennolevyä. Pakkauksen mukana toimitetaan suomen- ja ruotsinkieliset kuvalliset ja kirjalliset asennusohjeet.

Suosittelemme kasvihuoneeseen valmisperustusta, joka sisältää kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten ja maa-ankkurit. Metalliperustus on juuri oikean mittainen huoneellesi. Perustuksen korkeus on 12 cm, mikä osaltaan lisää kasvihuoneesi tilavuutta. Ei sisällä muoviputkia tai muita valumuotteja eikä sementtiä. Metalliperustusta käytettäessä suositellaan lisäksi käytettäväksi tarkoitusta varten saatavaa suodatinkangasta, joka erottaa maa-ainekset toisistaan ja näin estää niiden sekoittumisen. Kasvihuone on saatavilla myös ilman metallisokkelia.

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin, tuuletusautomatiikka ja ripustuskoukut. 

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, ilmoita haluamasi toimitusajakohta asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse (05) 750 1100.  Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.


Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Kasvihuoneessa on 12 vuoden runkotakuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.