Trim nurmikon voikukkahävite spray

Tuotenro: 81390, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika noin viikko

Hinta: 22,95 2295
Määrä:
Tehokas käyttövalmis liuos rikkakasvien torjuntaan.
Trim nurmikon voikukkahävite tehoaa hyvin voikukkiin ja muihin yleisiin rikkakasveihin, mutta ei vahingoita nurmikkoa. Tuhoaa rikkakasvien lehdet ja juuret. Käytetään yksittäisten leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan nurmikosta. Voidaan käyttää koko kasvukauden ajan, mutta paras teho saavutetaan lämpötilan ollessa yli 12 astetta, touko-elokuussa.

Valmistetta ruiskutetaan suoraan yksittäisten rikkakasvien päälle, kunnes lehdet tulevat kosteiksi. Uusi nurmikko käsitellään aikaisintaan vuoden kuluttua perustamisesta. Älä ruiskuta nurmikkoa, joka kärsii kuivuudesta tai helteestä. Valmistetta ei saa joutua pensaiden tai puiden lehdille, eikä koriste- tai muiden viljelykasvien päälle. Jos valmistetta joutuu vahingossa muiden kuin heinämäisten viljelykasvien lehdille, lehdet täytyy poistaa heti. Ihmiset ja kotieläimet voivat oleskella käsitellyllä alalla sen jälkeen, kun se on täysin kuivunut. Käyttövalmis liuos spraypullossa, 1 litran riittoisuus 30 m².

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Sisältää diklorproppi-P:tä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Pakkaus sisältää yhden 1 l spraypullon.
 

Hoito-ohjeet