Uutta
  • Tarhakurjenmiekka Fort Apache 3 kpl

Tarhakurjenmiekka Fort Apache 3 kpl

(Iris Germanica-Ryhmä)

Tuotenro: 50771, Pakkauskoko: 3 kpl

Toimitusaika: alkaen huhtikuun puolivälissä

Hinta: 14,95 1495
Määrä:
Mahtavan värinen kukinta.
Tarhakurjenmiekat ovat kestäviä ja arvostettuja ryhmäperennoja, joita on kasvatettu jo pitkään. Ne ovat elementissään perenna- ja pensasistutuksissa tai omassa ryhmässään. Viihtyessään tarhakurjenmiekka kasvattaa suuren kasvuston. Fort Apache -lajikkeen kukinta on vaikuttava yhdistelmä viinin- ja terrakotan punaista sekä siniviolettia. Istutustiheys 8-10 kpl/m².

Kukinta: kesä-heinäkuu 
Kasvukorkeus: 70-90 cm
Kasvupaikka: aurinkoinen, puolivarjoinen
Talvenkesto: erittäin kestävä 

Pakkaus sisältää 3 juurakkoa.

Tuotantomaa Hollanti.
 

Hoito-ohjeet

  • Tarhakurjenmiekka

    (Iris Germanica-Ryhmä)

     

    KORKEUS: 40-120 cm lajikkeen mukaan

    KUKINTA-AIKA: kesä-heinäkuu

    KASVUPAIKKA: aurinkoinen tai puolivarjoinen

    TALVENKESTÄVYYS: erittäin kestävä

    KUKAN VÄRI: paljon eri värejä

    KASVUALUSTA: kalkittu, tuore, vettäläpäisevä, runsasmultainen ja -ravinteinen, hiekkapitoinen

    ISTUTUSVÄLI: 30-40 cm

    Tarhakurjenmiekat ovat saksankurjenmiekan lajikkeita. Juurakko saa istuttaessa jäädä muutaman senttimetrin maanpinnan alle, jotta kukinnasta tulisi runsas. Kasvustot voidaan jakaa 2-3 vuoden välein keväällä tai kukinnan jälkeen kesällä. Myrkyllinen, mutta pienen määrän syöminen aiheuttaa harvoin oireita.

Hoito-ohjeet

  • Tarhakurjenmiekka

    (Iris Germanica-Ryhmä)

     

    KORKEUS: 40-120 cm lajikkeen mukaan

    KUKINTA-AIKA: kesä-heinäkuu

    KASVUPAIKKA: aurinkoinen tai puolivarjoinen

    TALVENKESTÄVYYS: erittäin kestävä

    KUKAN VÄRI: paljon eri värejä

    KASVUALUSTA: kalkittu, tuore, vettäläpäisevä, runsasmultainen ja -ravinteinen, hiekkapitoinen

    ISTUTUSVÄLI: 30-40 cm

    Tarhakurjenmiekat ovat saksankurjenmiekan lajikkeita. Juurakko saa istuttaessa jäädä muutaman senttimetrin maanpinnan alle, jotta kukinnasta tulisi runsas. Kasvustot voidaan jakaa 2-3 vuoden välein keväällä tai kukinnan jälkeen kesällä. Myrkyllinen, mutta pienen määrän syöminen aiheuttaa harvoin oireita.