ALE 20 %
Uutta
  • Talvivalkosipuli Germidour

Talvivalkosipuli Germidour

(Allium sativum)

Tuotenro: 19003, Pakkauskoko: 2 kpl

Toimitusaika: Huom! alkaen viikolla 39/40

Hinta: 4,76 476 5,95 € 595
Määrä:
Loistava valkosipulilajike ruoanlaittoon.
Valkosipuli eli kynsilaukka on suosittu vihannes- ja maustekasvi. Valkosipuli sisältää paljon rautaa, kaliumia ja muita kivennäisaineita. Valkosipulin kerrotaan suojaavan miltei kaikilta mahdollisilta vaivoilta.

´Germidour´ on maultaan mieto, mutta täyteläinen. Juuri oikea lajike kypsytettäväksi uunissa tai grillissä.

Tuoreuden säilyttämiseksi oikea varastointitapa on tärkeä. Valkosipulin pitää nimittäin "hikoilla" koko ajan, muuten se alkaa homehtua. Siksi se kannattaa säilyttää kuivassa ja melko viileässä paikassa, jossa on hyvä tuuletus. Valkosipulia ei kannata säilyttää jääkaapissa, sillä siellä sen rakenne muuttuu nopeasti kumimaiseksi.

Sipuleista irroitetaan kynnet, jotka istutetaan mehevään ja ravinteikkaaseen maahan loka-marraskuussa, n. 10 cm syvyyteen ja 15 cm välein. Rivien välissä olisi hyvä olla tilaa noin 20 cm. Kasvupaikan tulisi olla aurinkoinen ja lämmin. 

Kasvukaudella valkosipuli pärjää vähälläkin hoidolla sadonkorjuuseen asti. Sateettomana aikana kastelu on kuitenkin tärkeää, koska kuivassa maassa sipulien koko jää pieneksi. Sato on valmis korjattavaksi heinä-elokuussa, kun noin kaksi kolmasosaa varresta on kellastunut.

Pakkaus sisältää kaksi istukassipulia.

Tuotantomaa Ranska.

Hoito-ohjeet

Osta myös

Valitse haluamasi tuotteet ja lisää Talvivalkosipuli Germidour ostoskoriin.

  • ALE 20 %
    Talvivalkosipuli Messidrome

    Talvivalkosipuli Messidrome

    4,76 € 5,95 €