Purppurataivas-perennapenkki

Tuotenro: 59126, Pakkauskoko: 42 kpl

Toimitusaika: alkaen huhtikuun lopulla.

Hinta: 0,00 0

Ei tällä hetkellä myynnissä.

Hurmaavaa kukintaa koko kesäksi.
Purppurataivas-penkki sopii Sinulle, joka haet romanttista ja unenomaista kosketusta puutarhaasi. Suunnittelimme valmiin perennapenkin, jonka kasvit ovat yhteensopivia niin väreiltään kuin kasvuvaatimuksiltaankin. Violetin, vaaleanpunaisen ja sinisen väriharmonia luo hurmaavaa tunnelmaa herkkyyttä arvostavan pihaan. Perennapenkki on kukassa kesäkuulta syyskuulle eli koko kesän. Purppurataivas-penkin kasvit viihtyvät puolivarjoisalla tai aurinkoisella kasvupaikalla, kuivahkossa tai tuoreessa sekä keskiravinteisessa maassa.

Ideoimme valmiin perennapenkin kahteen eri muotoon (suorakulma 1 x 2 metriä ja pyöreä halk. noin 1,5 metriä), joista voit valita pihaasi sopivimman. Mainitut penkin mitat pätevät, kun kasvit istutetaan noin 30 cm välein.

Pakkaus sisältää 42 kasvia: 1. loistosalvia ´Blaukönigin´ (3 astiatainta), 2. verikurjenpolvi (3 astiatainta), 3. idänkurjenpolvi ´Plenum´ (5 juurakkoa), 4. myskimalva vaaleanpunainen (3 astiatainta), 5. kaunopunahattu ´Magnus´ (3 astiatainta) ja 6. punatähkä (25 mukulaa).
 

Hoito ohjeet