Kasvihyllykkö Juliana City

Tuotenro: 84149, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika:

Hinta: 0,00 0

Ei tällä hetkellä myynnissä.

Tyylikäs viljelyvitriini parvekkeelle tai terassille.

Asutko kaupungissa vailla omaa pihaa? Se ei tarkoita, että et voisi nauttia kasvihuoneviljelystä siinä missä muutkin. Parveke on rentouttava tila, jossa voimme viettää aikaa yhdessä ja yksin. Monet haluavatkin luonnon ja kasvillisuuden osaksi parvekettaan. City-kasvihyllykkö on moderni, tyylikäs ja pelkistetty minikasvihuone - käytännöllinen katseenvangitsija, joka mahdollistaa yrttien ja vihannesten tai kukkien kasvattamisen myös ilman pihaa.

City-kasvihyllykkö on siirreltävä. Siinä on tukevat pyörät ja voit sijoittaa sen seinää vasten, tai ihan itsenäisesti seisomaan mihin tahansa haluat. Runko koostuu mustaksi maalatuista alumiiniprofiileista, lisäksi hyllykössä on 4 mm:n karkaistut lasit ja mukana tulevat puiset hyllytasot, yrttihyllyt nahkaremmeillä ja koukut työkaluille. Lasiovet liukuvat vaivattomasti, eivätkä siis vie tilaa kun ne ovat auki. Hyllykössä on myös tuuletusluukku katossa. Muunneltavuutensa vuoksi voit kasvattaa pienempiä kasveja hyllyillä, tai ottaa hyllyt pois ja kasvattaa korkeampia kasveja, kuten kurkkuja ja tomaatteja. Yrttihyllyt voit myös nostaa suoraan ruokapöytään, jolloin tarjolla on aina tuoreita yrttejä ja salaatteja.

MITAT:

Takaseinän korkeus: 139 cm
Etuseinän korkeus: 158 cm
Leveys: 80 cm
Syvyys: 40 cm

CITY-KASVIHYLLYKKÖÖN SISÄLTYVÄT VARUSTEET:

  • Pyörät (4 kpl), joista kahdessa lukitus
  • Puinen hyllytaso (pohjatason lisäksi)
  • Liikutettava yrttihylly nahkaremmeillä, 36 cm leveä
  • Liikutettava yrttihylly nahkaremmeillä, 76 cm leveä
  • Koukut työkaluille 3 kpl

Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, niin lisää toimitusviikko hinnan alapuolella olevaan ´Oma tekstisi´ -kenttään.  Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajankohdan meille myös sähköpostitse  asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. 

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia.

Hoito-ohjeet