Kasvihuone Halls Altan 1,3 m2 vihreä runko, lasilla

Hinta: 539,00

Määrä: kpl
Halls Altan on loistava valinta pienten pihojen kasvihuoneeksi!
Altan on seinää vasten asennettava alumiinirunkoinen kasvihuone / viljelykaappi pieneen tilaan. Silti siinä on samat edellytykset kasvattamiselle kuin perinteisessä kasvihuoneessa.

Altanin voi sijoittaa terassille, pihavajan seinustalle tai parvekkeelle. Vinkkinä sanottakoon, että jos kasvihuone asennetaan esim. tiiliseinään kiinni, tiilet luovuttavat päivän aikana keräämäänsä lämpöä kasvihuoneeseen kun ilta viilenee.

Altanissa on 60 cm leveä kevyesti liikkuva liukuovi ja yksi kattoluukku tuuletusta varten. Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sen korkeus on 12 cm.
Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu.

MITAT:
Koko: 1,3 m²
Harjakorkeus: 185 cm
Räystäskorkeus: 152 cm
Leveys: 193 cm
Syvyys: 68 cm

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin, tuuletusautomatiikka ja ripustuskoukut. 

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, ilmoita haluamasi toimitusajakohta asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse (05) 750 1100.  Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Kestävällä rungolla on 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.