Voiko teiltä ostaa lahjakorttia ja kuinka pian sen saan?

Kyllä, lahjakortteja voi ostaa verkkokaupastamme ja toimitamme sähköisen lahjakortin tilaajan sähköpostiin 1-3 arkipäivän sisällä maksetusta tilauksesta. Tilausteknisistä syistä lahjakorttitilaukseen tulee valita jokin toimitustapa (esim. Posti/Matkahuolto), vaikkei toimitustavalla ole merkitystä. Lahjakortti /lahjakortit tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla. Huomioithan, että jos olet oikeutettu tilaajaetuihin (mm. tilaajalahja), ja valitset ne lahjakorttitilauksesi mukaan, tilaajaetujen toimituksesta veloitetaan normaalit toimituskulut.

Sähköinen lahjakortti käy vain verkkokaupassamme. Jos sähköpostia ei ala kuulua, tarkasta sähköpostisi roskapostikansio. Mikäli lahjakortti ei ole tästä huolimatta saapunut perille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli haluat tilata lahjakortin, jonka voi käyttää puutarhamyymälässämme Valkealassa, voit tilata sellaisen asiakaspalvelustamme puhelimitse (05) 750 1100 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi ja lähetämme lahjakortin kirjepostina.