Milloin tilaukseni toimitetaan?

Kasveilla on määrätyt istutusajat ja kasvuvaatimukset, joten toimitukset riippuvat tilauksessa olevista kasveista:
  • Kasvit, jotka vaativat esikasvatuksen, toimitetaan omana lähetyksenä huhtikuussa 
  • Pihalle suoraan istutettavat kasvit toimitetaan omana lähetyksenä:
    • Liljojen, ruusujen, perennojen, hyötykasvien, puiden ja pensaiden toimitukset aloitetaan huhtikuun puolivälissä
    • Tomaattien ja chilien toimitukset aloitetaan toukokuun alussa
    • Kesäkukkien toimitukset aloitetaan toukokuun puolivälissä
Tuotteilla voi olla myös poikkeuksellisia toimitusaikoja ja jokaisen tuotteen tuotekortilta näet, milloin kyseisen tuotteen toimitukset aloitetaan.

Mikäli tilaat sekä esikasvatuksen vaativia kasveja että suoraan pihalle istutettavia kasveja, toimitetaan tilauksesi kahdessa toimituserässä. Tilauksen, joka sisältää suoraan ulos istutettavia kasveja, toimitusajankohta riippuu tilauksessa olevista kasveista; esimerkiksi jos tilauksessa on liljoja sekä kesäkukkia, aloitetaan tällaisten tilausten toimitukset toukokuun puolivälissä. Tilaus toimitetaan siis aina myöhemmän toimitusajan mukaan.

Tilaukset pyritään toimittamaan tilausjärjestyksessä, huomioon ottaen säävaraus sekä tilauksen sisältö. Keväällä toimitukset aloitetaan Etelä-Suomesta, josta pohjoiseen siirrytään asteittain. Syksyllä toimitukset alkavat Pohjois-Suomesta, siirtyen kohti etelää säiden mukaan. Huomioitavaa myös on, että esimerkiksi kevätkauden osalta tilauksia tulee jo edellisen vuoden lopulla ja ensimmäiset toimitukset aloitamme huhtikuussa. Näin ollen toimituksissa voi olla ruuhkaa sesonkiaikana. 

Mikäli et voi vastaanottaa tilausta jonain tiettynä viikkona/viikkoina tai toivot toimitusta jollekin tietylle viikolle, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme.

Tarvikkeita, lannoitteita yms. voidaan toimittaa kaikkien kasvitilausten yhteydessä. Jos tilauksessa on pelkästään tarvikkeita, on tilauksen toimitusaika noin viikko, ellei tarvikkeen tuotetiedoissa toisin mainita.