Milloin tilaukseni toimitetaan?

Tilausten toimitusaika on tällä hetkellä 1-2 viikkoa, riippuen tilauksen sisällöstä. Mikäli et voi vastaanottaa tilausta jonain tiettynä viikkona/viikkoina, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme.

HUOM! Siemenet toimitetaan aina omana lähetyksenään. Toimitamme etukäteen maksetut ja laskulle tilatut siemenet kirjelähetyksinä, joten ilmoitathan sellaisen osoitteen, johon on mahdollista toimittaa kirjeitä. Postiennakkolähetykset toimitamme postipakettina. Toimitukset alkaen viikko 3. (Koska siemenet toimitetaan omana lähetyksenään kirjeenä, ei siementen kanssa samaan toimituserään voi lisätä verkkokaupassa muita tuotteita. Mikäli haluat siementilaukseen mukaan esimerkiksi tarvikkeita, superetutuotteita, tilaajalahjoja tai muita kampanjalahjoja, teethän tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse.) Huomioithan, että siemenlähetyksissä voi mennä 1-2 viikkoa, riippuen alueellisesta postinjaosta.
 
Erilaisia tarvikkeita, ruukkuja, lannoitteita yms. voidaan toimittaa kaikkien tilauksien yhteydessä. Jos tilauksessa on pelkästään tarvikkeita, on tilauksen toimitusaika noin viikko, ellei tarvikkeen tuotetiedoissa toisin mainita. Huomioithan, että jos tarviketilauksesi sisältää superetutuotteen tai jonkin muun kukkalahjan, aloitetaan tällaisten tilausten toimitukset huhtikuun puolivälistä alkaen.
 
Lahjakortit toimitetaan tilaajan sähköpostiin noin 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Lahjakorttien tilaus- ja toimitusehdoista voit lukea tarkemmin täältä.

Kasvihuoneet toimitetaan aina erillislähetyksenä. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat 59,00 €/kasvihuone. Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Emme toimita kasvihuoneita Ahvenanmaalle. Huom! Kasvihuoneiden mahdollisista palautuksista perimme rahtikulut. Kasvihuoneet  tulee maksaa tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla tai lähettämällämme ennakkolaskulla.