Verkkokauppatoimintamme jatkuu normaalisti!

24.3.2020
Elämme nyt poikkeuksellista ja haastavaa aikaa uuden koronaviruksen vuoksi ja se vaikuttaa jokaisen arkeen. Meidän verkkokauppatoimintamme jatkuu kaikesta huolimatta normaalisti eli verkkokauppamme on auki viikon jokaisena päivänä ja ympäri vuorokauden. Myös asiakaspalvelumme toimii normaalisti arkisin klo 9-16 puhelimen, chatin sekä sähköpostin välityksellä.

On tiedotettu, että koronavirus ei elä paketeissa, eivätkä myöskään kasvit välitä virusta, joten kasvien tilaaminen verkkokaupastamme on edelleen täysin turvallista, eikä tavaralähetyksiin liity tartunnan riskiä. Lisäksi huolehdimme nyt vielä normaaliakin tarkemmin siivouksesta, hygieniasta ja puhtaudesta tiloissamme. Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Nyt kun moni joutuu olemaan kotona, niin mikä olisikaan mieluisempaa, kuin suunnata ajatukset kevään ja kesän istutuksiin ja inspiroitua puutarhan suunnittelusta ja upeista kasveista. Suosikkikasvit voit tilata näppärästi verkkokaupastamme ja me toimitamme kasvit sinulle oikeaan istutusaikaan. Siementen toimitukset ovat parhaillaan käynnissä ja esikasvatettavien kasvien sekä huonekasvien toimitukset aloitamme normaalisti viikolla 14. Lähetys toimitetaan valintasi mukaan postin tai matkahuollon kautta ja halutessasi saat lähetyksen kotiovellesi asti.

Sekä Posti että Matkahuolto ovat tiedottaneet uusista toimitus- ja kuljetuskäytännöistä;

• toistaiseksi vastaanottajalle pakettia toimitettaessa kuljettajat jättävät paketin ovelle ja odottavat kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven
• lähetystunnusta tai vastaanottajan henkilöllisyyttä tarkistettaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään
• vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään.

Matkahuollon tiedotteesta voit lukea lisää tästä »
Postin tiedotteesta voit lukea lisää tästä »

Tuetaan toisiamme näinä haastavina aikoina ja nautitaan niistä asioista, joista nyt pystymme – yhdessä me selviämme!

Toivotamme teille kaikille voimia ja hyvää terveyttä,
Viherpeukaloiden väki