Tutustu uuteen kevätvalikoimaan!

Uusi vuosi ja uudet kujeet - kevään kasvivalikoima löytyy nyt netistä! Uudesta ja upeasta valikoimastamme löydät taas runsaasti kasvimaailman erikoisuuksia, upeita uutuuksia sekä iki-ihania kestosuosikkeja. Valikoima on koottu teidän palautteiden ja toiveiden, omien kokemustemme sekä uusimpien puutarhatrendien pohjalta ja nyt on mistä valita!

Käy tutustumassa mm. monimuotoisiin perennoihin, värikkäisiin kesäkukkiin, trendikkäisiin huonekasveihin, monikäyttöisiin köynnöksiin, koristeellisiin pensaisiin ja puihin, helppohoitoisiin liljoihin, rakastettuihin ruusuihin sekä herkullisiin ja terveellisiin hyötykasveihin. Ja nyt myös suositut esikasvatettavat kesäkukat ovat taas saatavilla!

Monien kasvien saatavuus on kuitenkin rajallinen ja useat tuotteet viedään nopeasti käsistä. Vaikka toimitukset kevätvalikoiman kasvien osalta aloitammekin siis vasta huhtikuussa, kannattaa suosikit tilata hyvissä ajoin ennakkoon, ettei jää ilman!

Olemme innoissamme upeasta, uudesta ja kattavasta valikoimastamme. Löydä sinäkin suosikkisi kevään kasveista – ihastu, inspiroidu ja tilaa omat lempparisi!

Tutustu kevään kasvivalikoimaan »