Tilaajalahjat ja -edut

Haluamme ilahduttaa tilaajiamme myös alla olevilla lahjoilla ja eduilla:

ETU 1: Tarjoamme kaikille 85 eurolla tuotteita tilanneille asiakkaillemme Viking Linen Päiväristeily Tallinnaan -risteilyetukortin (arvo jopa 50 euroa) tai vaihtoehtoisesti yhden superedullisen tuotteen annetuista vaihtoehdoista. Edun pääset valitsemaan ja lisäämään tilaukseen ostoskorissa tilauksen loppusumman ylittäessä 85 €.
 


ETU 2:
Tilatessasi tuotteita 100 eurolla, saat lisäksi n. 10 euron arvoisen tilaajalahjan!ETU 3: Tilatessasi tuotteita 200 eurolla, saat tilauksesi ilman toimituskuluja! Etu koskee perustoimituskulua (ei maksutapalisää eikä tuotteita, joille on määritelty poikkeavat toimituskulut).Lisätietoja Viking Linen etukortista:

Etukortti oikeuttaa 2-4 hengen Helsinki-Tallinna-Helsinki- päiväristeilyyn Viking XPRS-laivalla. Matkustajamaksu sunnuntai-perjantailähdöillä alkaen 2 €/hlö (matkustajamaksu määräytyy valitun risteilyn ja matkustuspäivän mukaan).

Voimassaoloaika ilmenee etukortista ja etukorttipaikkoja on rajoitetusti.

Etukortti täytetään varauksen yhteydessä ja se luovutetaan terminaalin lähtöselvitykseen kokonaisuudessaan. Etukorttia vastaan saa matkakortin. Kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat ilmoitetaan matkaa varatessa. Varaa ja maksa ateriapakettisi etukäteen, niin säästät. Etukorttia ei voi käyttää ryhmä- tai reittimatkoilla, eikä sitä ole lupa myydä eteenpäin. Passi tai kuvallinen henkilökortti mukaan. Viking Line pidättää oikeudet muutoksiin.

Mukavaa risteilyä!

Varaukset: www.vikingline.fi/risteilyvaraukset
Voimassaoloaikaa ja reittiä ei voi muuttaa.