Syksyn 2017 tilaajalahjat ja -edut

Haluamme ilahduttaa tilaajiamme alla olevilla lahjoilla ja eduilla:

ETU 1: Tarjoamme kaikille 75 eurolla tuotteita tilanneille asiakkaillemme Viking Linen Helsinki-Tallinna -risteilyetukortin (arvo jopa 50 euroa) tai vaihtoehtoisesti yhden superedullisen tuotteen. Haluamasi edun pääset valitsemaan ostoskorissa tilauksen loppusumman ylittäessä 75 €.ETU 2: Tilatessasi tuotteita 100 eurolla, saat lisäksi n. 10 euron arvoisen tilaajalahjan!


ETU 3: Kun tilaat tuotteita 200 € arvosta, saat vielä muiden etujen lisäksi Fiskarsin huippulaadukkaan Hard Face -paistinpannun KAUPAN PÄÄLLE (arvo 49,95 €)!


Fiskars Hard Face on korkealaatuinen, kestävä ja paksupohjainen paistinpannu ruoanvalmistukseen. Useilla toiminnallisilla ominaisuuksilla varustettu moderni tuotesarja poikkeaa massasta täysin mustalla ulkoasullaan.

Kovaan ja vaativaan, jokapäiväiseen käyttöön. Hardtec Superior, tarttumaton non-stick -pinnoite on erittäin kestävä. Erityisen paksu pohja ja alumiinirunko jakavat lämmön tehokkaasti ja tasaisesti. Hard Face sopii käytettäväksi kaikilla liesillä; Energy Base -teknologian ansiosta pohja lämpenee keraamisilla liesillä 50 % nopeammin ja 30 % energiatehokkaammin kuin tavallinen pannu. Valmistettu Suomessa. Suositus käsinpesu.

Paistinpannun tilavuus on 2 litraa, yläreunan halkaisija 26 cm ja pohjan halkaisija 21 cm.
 


Lisätietoja Viking Linen etukortista:

Etukortti oikeuttaa 2-4 hengen Helsinki-Tallinna-Helsinki- päiväristeilyyn / miniristeilyyn / päivä Tallinnassa -matkaan Viking XPRS-laivalla. Matkustajamaksu sunnuntai-torstailähdöillä 3 €/hlö, perjantai- ja lauantailähdöillä 11 €/hlö.

Voimassaoloaika ilmenee etukortista ja etukorttipaikkoja on rajoitetusti.

Etukortti täytetään varauksen yhteydessä ja se luovutetaan terminaalin lähtöselvitykseen kokonaisuudessaan. Etukorttia vastaan saa matkakortin. Kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat ilmoitetaan matkaa varatessa. Varaa ja maksa ateriapakettisi etukäteen, niin säästät. Etukorttia ei voi käyttää ryhmä- tai reittimatkoilla, eikä sitä ole lupa myydä eteenpäin. Passi tai kuvallinen henkilökortti mukaan. Viking Line pidättää oikeudet muutoksiin.

Mukavaa risteilyä!

Varaukset: www.vikingline.fi/risteilyvaraukset
Voimassaoloaikaa ja reittiä ei voi muuttaa.