Seramis Savirouhe 2,5 l

Tuotenro: 80543, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika noin viikko

Hinta: 0,00 0

Ei tällä hetkellä myynnissä.

Kolme kertaa vähemmän kastelukertoja!
Seramis savirouhe takaa ensiluokkaiset kasvuolosuhteet kaikille kasveille niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Voit käyttää Seramista esimerkiksi viherkasveille, yrteille, parvekekukille tai vaikkapa istuttaa ison tuijan rouheeseen. Savirouhe imee ja varastoi isoja määriä vettä ja luovuttaa sitä kasvien käyttöön niiden sitä tarvitessa. Juuristo saa siis juuri oikean määrän vettä sekä ravinteita. Myös kasvien hapensaanti on taattu suuresta imukyvystä huolimatta. Vedenvarastointikyvyn ansiosta kasvien kasteluväli voi olla jopa 3-4 viikkoa.

Seramis on poltettua 100 % puhdasta savea. Sen punaruskea väri tulee esiin polttoprosessin tuloksena. Huokosten määrä on yli 80 %. Kasvien juuret saavat optimaalisen määrän happea, vaikka Seramis olisi täysin kyllästetty vedestä, sillä isot huokoset jakautuvat tasaisesti savirouheessa.

Seramiksen etuna on myös se, että sitä ei tarvitse vaihtaa kuten multaa. Seramis ei happane, laajene tai tiivisty eli sitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Ulkokäytössä tuote kestää Suomen kovatkin pakkaset.

Ruukkuun istutettaessa ruukun pohjalle laitetaan ensin Seramista, jonka päälle kasvi asetetaan juuripaakkuineen. Lopuksi ruukku täytetään kokonaan Seramiksella. Optimaalinen kastelumäärä on ¼ ruukun tilavuudesta. Kastelun tarpeen sinulle kertoo näppärästi Seramis kastelumittari, joka on myytävänä erikseen.

Pakkaus sisältää yhden 2,5 litran savirouhepussin.
 

Hoito-ohjeet