Puutarhamyymälämme on taas auki!

1.4.2020 (Päivitetty 14.5.2020)

Kevät on täällä ja sen myötä myös puutarhamyymälämme ovet ovat jälleen auki keskiviikosta 1.4.2020 alkaen!
Palvelemme teitä:

ma-pe klo 9-18
la klo 9-15
su klo 10-16


Myymälästämme löydät mm. huonekasvit, kesäkukat (myös kylmää kestävät), liljat, perennat, ruusut, pensaat, puut, havut, istukassipulit, siemenet, mullat, lannoitteet, ruukut ja paljon paljon muuta.

Koronakriisi vaikuttaa meidän jokaisen arkeen ja olemme ottaneet tilanteen huomioon myös myymälässämme. Myymälämme henkilökunta kiinnittää tilanteen vuoksi erityistä huomiota hygieniaan ja töihin saa tulla vain täysin terveenä. Huolehdimme normaaliakin tarkemmin siivouksesta ja puhtaudesta tiloissamme ja muun muassa maksupäätteitä desinfioidaan tehostetusti. On tiedotettu, että koronavirus ei elä paketeissa, eivätkä myöskään kasvit välitä virusta. Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Myymälämme sisäänkäynnistä löydät käsidesiä ja voit kerätä ostoksesi suoraan ostoskasseihin. Huomioidaan toisemme eli muistetaan myös pitää riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin. Toivomme, että ensisijaisesti käyttäisit maksaessasi kortti-/lähimaksua ja vain tarvittaessa käteismaksua. Tulethan asioimaan myymäläämme vain terveenä.

Kasvit myös kotiinkuljetettuna!

Yritämme tehdä asiointisi mahdollisimman turvalliseksi ja helpoksi ja näin ollen haluammekin tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia puutarhanhoidosta ja upeasta kukkaloistosta. Mikä saisikaan mielen paremmin rentoutettua kuin ajatusten siirtäminen kevään ja kesän kukkaistutuksiin ja puutarhahommiin? Tämän vuoksi olemme järjestäneet myymäläämme vaihtoehtoisia tapoja asioida kanssamme ja tehdä ostoksia:

• Mikäli et halua asioida myymälämme sisätiloissa, voit myös tehdä tilauksen myymälästä etukäteen soittamalla numeroon 044 075 0112. Henkilökuntamme kerää ja pakkaa ostoksesi valmiiksi ja voit tulla noutamaan ne myymälämme pihalta sovitusti. Keräilymaksu on 5 €.

• Mikäli et pääse asioimaan paikan päälle, voit soittaa myymälän numeroon 044 075 0112, tehdä tilauksesi puhelimitse ja sopia kotiinkuljetuksesta. Tarjoamme kotiinkuljetuspalvelua Kouvolan alueelle (noin 20 kilometrin säteelle myymälästä) tiistaisin ja torstaisin. Toimitamme haluamasi kasvit kotiovellesi 10 eurolla. Yli 100 euron tilauksiin kotiinkuljetuspalvelu on ilmainen. Maksaminen onnistuu korttimaksulla sekä käteisellä. Muiden alueiden kotiinkuljetuksista ja mahdollisista kustannuksista voit tiedustella erikseen myymälämme puhelinnumerosta.

Myymälässämme on nopeasti vaihtuva valikoima, joka myös täydentyy viikko viikolta, joten valitettavasti erillistä hinnastoa myymälän tuotteista emme pysty tekemään. Puhelimitse saat lisätietoja myymälän kasvi- ja tarvikevalikoimasta, kuljetuksesta sekä hinnoista (verkkokaupan hinnat ja kampanjat eivät koske puutarhamyymälää, myymälässä on omat hinnat sekä tarjoukset). Yllä mainitut poikkeukselliset järjestelyt ovat voimassa toistaiseksi.

Tervetuloa turvallisille ostoksille puutarhamyymäläämme Valkealaan!

Lämpimin terveisin,
Viherpeukaloiden väki

Viherpeukalot-puutarhamyymälä
Jyrääntie 55
45360 Valkeala
p. 044 075 0112