X

Kampanjan säännöt

Viherpeukaloisten retket -kampanja ajalla 3.3. - 11.4.2016

Viherpeukaloisten retket -kampanjaan viitataan jäljempänä nimellä "Kampanja". Kampanjan ja siihen liittyvän arvonnan järjestää Suomen Viherpeukalot Oy, josta otetaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä arvonnan voittajaan. Päätöksestä ei voi valittaa. Matkavoittoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkinto

Kaikkien Kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan 13.5.2016 mennessä 5000 € arvoinen 4 hengen matka Lissaboniin. Voittaja saa halutessaan vaihtaa matkakohteen ja matkaseurue on voittajan vapaasti valittavissa. Voittomatkan ajankohta sovitaan voittajan ja matkatoimiston kesken arvonnan jälkeen. Matkajärjestelyistä vastaa CWT Kaleva Travel. Kampanjan arpajaisverosta vastaa Suomen Viherpeukalot Oy.

Jokainen osallistuja saa kiitoksena Kampanjaan osallistumisesta jopa 14,95 € arvoisen kukkalahjan, joka on lunastettavissa oston yhteydessä Viherpeukalot.fi puutarhamyymälästä netissä. Kun henkilö osallistuu kampanjaan, hän saa tämän jälkeen sähköpostin, jossa on tarvittavat ohjeistukset kukan valitsemiseksi ja lunastamiseksi.

Osallistuminen

Kampanjaan osallistuminen on ilmaista. Siihen saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella. Kampanjan arvonnassa ovat mukana kaikki kampanjasivustolla osallistuneet ja yhteystietonsa jättäneet Suomessa asuvat henkilöt. Palkintojen arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistuakseen Kampanjaan. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä voidaan julkaista Viherpeukaloiden kanavissa. Kukin henkilö saa osallistua Kampanjaan vain yhdellä sähköpostiosoitteella. Mikäli osallistuvat henkilöt kutsuvat ystäviänsä mukaan Kampanjaan, lähetetään heille aiheeseen liittyvä sähköposti kutsujan sähköpostiosoitteesta tai kutsu mahdollisen yhteisöpalvelun (esim. Facebookin) kautta. Kutsuva henkilö voi esikatsella lähetettävän kutsun, määrittää otsikon ja kirjoittaa sähköpostin pääasiallisen sisällön. Kutsun lähettävä henkilö vastaa itse siitä, kenelle ja mihin sähköpostiosoitteeseen kutsu lähetetään. Kutsun saaneelle henkilölle ilmenee, minkä niminen henkilö hänet on kutsunut. Vastuu sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta on kutsujalla. Kutsujien tulee kunnioittaa yksityisyyden suojaa, eivätkä he saa kutsua mukaan itselleen tuntemattomia henkilöitä. Jos jokin taho kutsuu mukaan henkilöitä, jotka kutsun saadessaan ilmoittavat kutsun lähettäneen tahon olevan tuntematon henkilö, voidaan tuntemattomille henkilöille kutsuja lähettäneet sulkea Kampanjan ulkopuolelle.

Kutsun saanut henkilö ei saa lähettää saamaansa kutsua (henkilökohtaista sähköpostia) suoraan eteenpäin, vaan hänen on ensin itse osallistuttava Kampanjaan. Kun henkilö on osallistunut Kampanjaan, hän voi sen jälkeen kutsua omia ystäviään mukaan Kampanjan sisäisen kutsumekanismin mukaisesti. Kampanjaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saavat sähköpostitse informaatiota liittyen Kampanjaan, sekä halutessaan jatkossa informaatiota Suomen Viherpeukalot Oy:n Viherpeukalot.fi puutarhamyymälästä netissä. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilö voi ilmoittaa myöhemmin, ettei enää halua kyseistä informaatiota. Tietojen poistamiseen varataan kaksi viikkoa. Mikäli henkilö osallistuu Kampanjaan, mutta ei anna markkinointilupaa, häntä ei lähestytä enää Kampanjan jälkeen sähköpostitse. Kampanjan päättymisestä voidaan ilmoittaa sähköpostitse siihen osallistuneille henkilöille.

Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada Kampanjaan liittyvää informaatiota sähköpostitse. Jos ystävältään kutsun saanut henkilö ei osallistu Kampanjaan, ei Suomen Viherpeukalot Oy saa näistä henkilöistä mitään tietoja itselleen, eikä siten lähesty näitä henkilöitä Kampanjan aikana tai sen jälkeen esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksessa. Kampanjaan osallistuu myös automaattisesti tilaamalla Viherpeukalot.fi puutarhamyymälästä tai Viherpeukalot-postimyynnistä jonkin tuotteen 11.4.2016 mennessä. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Kampanjan Järjestäjä vastaa Kampanjan sisällöstä.

Kampanjan viimeinen osallistumispäivä on 11.4.2016, ellei toisin ilmoiteta. Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Tämä verkossa toimiva Kampanja toimii yleisimmissä internet-selaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Kampanjan Järjestäjä ja Kampanjan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebookissa) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista, Kampanjaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai Kampanjaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista. Nämä kampanjasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän Kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjasääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Kampanjan Järjestäjä: Suomen Viherpeukalot Oy
Kampanjan tekninen toteutus: Mainostoimisto SMOY ja Plusverkot Oy

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §
Laatimispäivä 6.2.2016

Rekisterin pitäjä

Suomen Viherpeukalot Oy

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja hänen yhteystietonsa

Aino Lintunen, puh. +358 (0)5 750 1134, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@viherpeukalot.fi.

Rekisterin nimi

Suomen Viherpeukalot Oy:n sähköinen uutiskirjerekisteri/kampanjarekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/rekisterin käyttötarkoitus

Tietoja kerätään Suomen Viherpeukalot Oy:n sähköisen uutiskirjeen sekä tekstiviestien lähettämiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Henkilön etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja markkinointiluvat.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot tulevat Suomen Viherpeukalot Oy:n sähköisestä kampanjasta/markkinoinnista ja asiakasrekisteristä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU: tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri säilytetään teknisen toteuttajan salasanoin suojatuilla palvelimilla. Suomen Viherpeukalot Oy:llä on pääsy rekisterin tietoihin. Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luokitella salattaviksi.

X
2016 seuraava kohde Lissabon 2015 Kensington Lontoo 2014 Versailles Pariisi Ranska 2013 Nizza Ranskan Riviera 2012 Sao Miguel Azorit Portugali 2011 Funchal Madeira Portugali 2010 Tremezzo Como Italia

2015 Kensington Lontoo

Mervi Pyykkösen Viherpeukaloiden voittomatkan ajankohdaksi valikoitui koululaisten syyslomaviikko, sillä Lontooseen lähti koko neljän hengen perhe. Tunnetuista nähtävyyksistä, museoista ja komeista rakennuksista huolimatta parasta matkassa olivat puistot, kaupunkilaisten henkireiät. Ihasteltavaksi löytyi niin komeita puita, kukkaistutuksia, pensaita kuin vesialueita. Vaikka syksy oli Lontoossakin jo pitkällä, paljon kasveja oli vielä kauniissa kukinnassa, monia sellaisiakin, jotka eivät olleet tuttuja entuudestaan.

2015 Kensington Lontoo

2014 Versailles Pariisi Ranska

"Yllättävä soitto Viherpeukaloilta sai aikaan mukavaa vipinää toukokuulle", kirjoitti Marja Peltola. Matka Pariisiin ja Versaillesiin toteutettiin tyttöjen matkana, johon osallisiksi pääsi naisia kolmessa polvessa: voittajan lisäksi kaksi tytärtä sekä tyttären tytär. Upeaa nähtävää riitti jo Pariisin kaupungissakin Riemukaaresta Eiffel-torniin, Notre Dameen ja Louvren museoon. Varsinaisena puutarhakohteena häikäisi loistokas Versaillesin linna ja linnan valtava puutarha täsmällisen geometrisine istutuksineen ja muotoiltuine puineen.

2014 Versailles Pariisi Ranska

2013 Nizza Ranskan Riviera

"Arvontojen pääpalkinnot menevät aina muille", ajatteli Heikki Lehkonen ennen kuin sai kuulla voittaneensa Viherpeukaloiden matkan Ranskan Rivieralle. Voittomatkalle Nizzaan lähti kahdesta pariskunnasta ja puolivuotiaasta vauvasta koostuva seurue, joka pääsi vierailemaan muun muassa Villa Rothschildin puutarhoissa Saint-Jean-Cap-Ferratilla. Välimerelle siintävien näkymien keskellä oli peräti yhdeksän erilaista, upeaa puutarhaa. Matkalaiset ehtivät nauttia myös oleilusta Välimeren rannalla, vanhan kaupungin kapeilla kujilla sekä punaruutuisten pöytäliinojen koristamissa bistroissa.

2013 Nizza Ranskan Riviera

2012 Sao Miguel Azorit Portugali

"Keväällä perhettämme onnisti, kun voitimme Viherpeukaloiden matkalahjakortin Azoreille", kirjoitti Milena Vanhala. "Pari ensimmäistä päivää tutustuimme Ponta Delgadan kaupunkiin kävellen. Talojen pihat olivat aidattu upeilla kiinanruusuilla, ja monilla pihoilla oli omat banaanitarhat." Matkan aikana perhe teki retkiä muun muassa laavakivirannalle, merivesialtaille, vuorille sekä ihastuttavaan Terra Nostran kasvitieteelliseen puutarhaan. "Azorit on aivan upea lomakohde rauhasta ja mielettömistä maisemista nauttiville", totesi loistavaan voittomatkaansa tyytyväinen Milena.

2012 Sao Miguel Azorit Portugali

2011 Funchal Madeira Portugali

Viherpeukaloiden matkan kauniille, vehreälle Madeiran saarelle voitti Satu Tähtinen-Uosukainen. Matkaseurueeksi valikoituivat mukaan Sadun mies ja poika sekä sisar. "Kaupunkia syleilivät vuoret ja edessämme kimmelsi Atlantin valtameri", lukee Sadun kirjoittamassa matkakertomuksessa. Vaikka silmä lepäsi jo hotellin puutarhassa, oli matkan varsinainen kohokohta vuorella kaupungin yllä sijaitseva Funchalin kasvitieteellinen puutarha. Jo pelkästään nousu puutarhalle köysirataa pitkin, huikeita maisemia ihaillen, oli upea elämys. Puutarhasta löytyivät lähes kaikki Madeiralla tavattavat kasvilajit.

2011 Funchal Madeira Portugali

2010 Tremezzo Como Italia

Matkan Pohjois-Italiaan voitti Elsi Pirinen, joka lähti satumaiselle matkalle kolmen ystävänsä kanssa. Kohteena oli lumoavan kaunis Comon kaupunki järven rannalla. Heti ensimmäisenä iltana seurue kävi funicolare-junalla viereisellä vuorella ihailemassa huikeita näköaloja kaupunkiin sekä järvelle ja ympäröivään vuoristoon. Seuraavien päivien aikana päästiin puutarharetkille, joille kuljettiin jopa venekyydein. Hoidetuissa puutarhoissa päästiin ihailemaan muun muassa kamferipuita, kynttiläkruunun muotoon leikattuja plataanivaahteroita, välimerentammia ja kääpiököynnösviikunoita. "Suuret kiitokset Viherpeukaloille."

2010 Tremezzo Como Italia

Kilpailu on päättynyt

Kiitos kaikille osallistujille, kilpailuaika on päättynyt.

Carlson Wagonlit Travel | Kaleva Travel