Perhoskeidas Belightful violetti

Tuotenro: 80117, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika n. viikko.

Hinta: 59,90 5990
Määrä:
Nauti kauniiden perhosten tanssista.
Perhoset kuuluvat erottamattomasti suomalaiseen luontomaisemaan, ja niistä on paljon hyötyä ja iloa myös kotipuutarhassa. Belightful-perhoskeidas houkuttelee perhosia pölyttämään puutarhan kasveja ja edistää siten sekä perhosten hyvinvointia, luonnon monimuotoisuutta että hyötykasvien sadontuotantoa. Lisäravinto on perhosille tarpeen erityisesti alku- ja loppukesällä puutarhakasvien kiihkeimmän kukinta-ajan ulkopuolella. Perhoskeidas on myös kaunis pihan, parvekkeen tai terassin sisustuselementti.

Perhoshoukuttimen kirkkaat värit ja nektarin tuoksu vetävät perhosia puoleensa, ja perhoset imevät nektaria houkuttimen rei´istä. Belightful-perhoskeitaan pienet reiät on suunniteltu juuri perhosten imukärsälle sopiviksi, joten ei-toivotut hyönteiset eivät pääse nauttimaan perhoskeitaan antimista.

Perhosnektari-jauhe sekoitetaan 1,5 dl:aan vettä, ja neste kaadetaan avatun perhoshoukuttimen pohjalle asetetun sienen keskellä olevaan reikään. Sieni kannattaa ensin huuhdella huolellisesti ja kostuttaa kuumalla vedellä. Tämän jälkeen laitteen voi sulkea ja ripustaa roikkumaan suojaiselle, aurinkoiselle paikalle vähintään n. 1,5 metrin korkeudelle, jotta nektarin tuoksu leviää tehokkaasti ympäristöön. Nektaria lisätään tarpeen mukaan. Yksi pussi riittää haihtuvuudesta riippuen n. 1-2 viikoksi. Perhoshoukuttimen voi pestä käsin lämpimällä vedellä täytön yhteydessä. Tarvittaessa pesuveteen voi lisätä pari tippaa etikkaa.

Belightful Design Oy on kotimainen yritys, joka on erikoistunut ekologiseen muotoiluun. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja niissä käytetään ekologisia kierrätysmateriaaleja. Belightful toimii yhteistyössä englantilaisen Butterfly Conservationin kanssa, joka on voittoa tavoittelematon, perhosten suojeluun erikoistunut yhteisö.

Perhoskeitaan korkeus on 29,5 cm ja halkaisija 10,5 cm. Se on valmitettu biohajoavasta polylaktidista (PLA).

Pakkaus sisältää yhden perhoshoukuttimen, sienen, yhden pussin jauhemaista perhosnektaritiivistettä ja englanninkieliset käyttöohjeet.

Hoito ohjeet