Kasvihuone Tunnel 4 m2 kennolevyllä

Tuotenro: 84144, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika: Toimitetaan aina omassa lähetyksessä kotiinkuljetettuna! Toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Hinta: 499,00 49900

Määrä:
Näppärä pienen pihan kaarikasvihuone.
Kasvihuoneviljely pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset kasvuolosuhteet hyöty- ja koristekasveille. Kasvihuoneen lämmössä kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneessa voi myös esikasvattaa myöhemmin kesällä ulos siirrettäviä puutarhakasveja, jolloin niiden kukinta ja sadontuotanto aikaistuvat, ja talvettaa suojausta vaativat talvenarat lajikkeet turvallisesti.

Kätevän kokonsa ansiosta Tunnel-kaarikasvihuone sopii pienellekin pihalle. Kasvihuoneen molemmissa päädyissä on ovet, joiden yläosat aukeavat tuuletusikkunoiksi. Ovien leveys 80 cm. Kasvihuone on helppo pystyttää, koska se ei välttämättä vaadi erillistä sokkelia tai perustusten rakentamista. Rungon pystytolpissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kiinnittävät kasvihuoneen pitävästi maahan.

Mitat: pituus 2 metriä, leveys 2 metriä ja korkeus 2,2 metriä. Lumikuorman kantavuus jopa 240 kg/m2.

Tunnel 4 m2 on täydellinen kasvihuonepaketti, joka sisältää sinkitystä teräksestä valmistetun rungon (profiilikoko 44 x 15 mm), UV-suojatut, valmiiksi oikeisiin mittoihin sahatut 4 mm paksut katelevyt sekä kokoamiseen tarvittavat ruuvit ja mutterit. Kasvihuoneen mukana toimitetaan kokoamisohjeet.

Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, niin lisää toimitusviikko hinnan alapuolella olevaan ´Oma tekstisi´ -kenttään. Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajakohdan meille myös sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.
 

Hoito ohjeet

Osta myös

Valitse haluamasi tuotteet ja lisää Kasvihuone Tunnel 4 m2 kennolevyllä ostoskoriin.