Kasvihuone Tunnel 4 m2 kennolevyllä

Tuotenro: 84144, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika: Toimitetaan aina omassa lähetyksessä kotiinkuljetettuna! Toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Hinta: 499,00 49900

Määrä:
Näppärä pienen pihan kaarikasvihuone.
Kasvihuoneviljely pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset kasvuolosuhteet hyöty- ja koristekasveille. Kasvihuoneen lämmössä kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneessa voi myös esikasvattaa myöhemmin kesällä ulos siirrettäviä puutarhakasveja, jolloin niiden kukinta ja sadontuotanto aikaistuvat, ja talvettaa suojausta vaativat talvenarat lajikkeet turvallisesti.

Kaarikasvihuone TUNNEL on pienelle pinta-alalle tarkoitettu kompakti viljelyhuone. TUNNEL on kennorakenteisella polykarbonaatilla katettu kasvihuone, jonka vankka runko on sinkittyä terästä. Kasvihuone kootaan ruuvien ja mutterien avulla ja se kiinnitetään alustaan upottamalla rungon päätteet maahan tai kiinnittämällä runko perustuksiin kulmakiinnittimien avulla. Kasvihuoneen toimitus sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten. Kasvihuoneessa on kaksi ovea ja tuuletusikkunaa vastakkaisissa päätyseinissä. Kennolevyt koostuvat useasta palasta ja ovat valmiiksi mittoihinsa leikatut.

Mitat ja paino:

 • Leveys: 2 m
 • Pituus: 2 m
 • Korkeus: 2,2 m
 • Oven leveys: 80 cm
 • Pinta-ala: 4 m²
 • Paino: n. 50 kg

Materiaali ja varustelu:

 • Runko: Sinkittyä vahvaa terästä, lumikuorman kantavuus jopa 240 kg/m2
 • Kate: UV-suojattua kennolevyä, 4 mm polykarbonaatti
 • Kasvihuoneen kummassakin päädyssä tuuletusaukolla varustettu saranaovi
 • Huone ei tarvitse erillistä sokkelia ja sen voi ankkuroida suoraan maahan runkoon kuuluvien maa-ankkureiden avulla
Takuu:
 • Runko 2 vuotta
 • Kennolevyt 10 vuotta
Kasvihuoneen mukana toimitetaan kokoamisohjeet.

Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, niin lisää toimitusviikko hinnan alapuolella olevaan ´Oma tekstisi´ -kenttään. Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajakohdan meille myös sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Valmistaja: Volya LLC, Venäjä

Kaarikasvihuoneet ovat normaalimuotoisia huoneita työläämpiä pystyttää johtuen ruuvikiinnitysten isosta määrästä. Suositus on että vähintään 2 henkilöä tarvitaan kasaamiseen.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.
 

Hoito ohjeet

Osta myös

Valitse haluamasi tuotteet ja lisää Kasvihuone Tunnel 4 m2 kennolevyllä ostoskoriin.