Kasvihuone Halls Universal 9,9 m2 turvalasilla

Hinta: 1799,00

Valitse kasvihuone valmissokkelilla tai ilman:
Määrä: kpl
Hintaluokassaan laadukas, karkaistulla turvalasilla varustettu kasvihuone!
Universal-malli on vaihtoehto sinulle, joka tarvitset hieman isomman kasvihuoneen edulliseen hintaan. Halls Universal-mallissa on mustaksi maalattu alumiinirunko ja katteena karkaistu turvalasi. Vakiovarusteluun sisältyvät liukuovi, kaksi kattoluukkua ja räystäskourut. 

Vaikka kasvihuoneen hinta on edullinen, laadussa ei todellakaan ole tingitty. Alumiinirunko on kestävä ja rungossa on vinotuilla vahvistettu kattorakennelma. Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu.

Valmissokkeli on helpoin ja nopein tapa tehdä perustus kasvihuoneelle. Sen korkeus on 12 cm. Pakkaus sisältää maa-ankkurit ja kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten.

MITAT:
Koko: 9,9 m2
Harjakorkeus: 240cm
Räystäskorkeus: 132cm
Leveys: 257cm
Pituus: 384cm

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin, tuuletusautomatiikka ja ripustuskoukut. 

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, niin lisää toimitusviikko hinnan alapuolella olevaan ´Oma tekstisi´ -kenttään. Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajakohdan meille myös sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Kestävällä rungolla on 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.