KASVIHUONE HALLS UNIVERSAL 9,9 M² MUSTALLA RUNGOLLA JA TURVALASILLA

Hinta: 1899,00

Määrä: kpl
Hintaluokassaan laadukas, karkaistulla turvalasilla varustettu kasvihuone!
Universal-malli on vaihtoehto sinulle, joka tarvitset hieman isomman kasvihuoneen edulliseen hintaan. Halls Universal-mallissa on mustaksi maalattu alumiinirunko ja katteena karkaistu turvalasi. Vakiovarusteluun sisältyvät pariliukuovi, kaksi kattoluukkua ja räystäskourut. Vaikka kasvihuoneen hinta on edullinen, laadussa ei todellakaan ole tingitty. Alumiinirunko on kestävä ja rungossa on vinotuilla vahvistettu kattorakennelma. Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Vaikka kasvihuoneen hinta on edullinen, laadussa ei todellakaan ole tingitty. Alumiinirunko on kestävä ja rungossa on vinotuilla vahvistettu kattorakennelma.

Suosittelemme kasvihuoneeseen valmisperustusta, joka sisältää kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten ja maa-ankkurit. Metalliperustus on juuri oikean mittainen huoneellesi. Perustuksen korkeus on 12 cm, mikä osaltaan lisää kasvihuoneesi tilavuutta. Ei sisällä muoviputkia tai muita valumuotteja eikä sementtiä. Metalliperustusta käytettäessä suositellaan lisäksi käytettäväksi tarkoitusta varten saatavaa suodatinkangasta, joka erottaa maa-ainekset toisistaan ja näin estää niiden sekoittumisen. Halls Universal 9,9 m2 -kasvihuone on saatavilla myös ilman sokkelia.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu.

MITAT:
Koko: 9,9 m2
Harjakorkeus: 223cm
Räystäskorkeus: 120cm
Leveys: 257cm
Pituus: 384cm

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin ja tuuletusautomatiikka. Muita lisävarusteita löytyy Kasvihuoneet-osiosta.

Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, niin lisää toimitusviikko ostoskorissa olevaan ´Toiveesi toimitusviikosta´ -laatikkoon. Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajakohdan meille myös sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Kestävällä rungolla on 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.