Kasvihuone Halls Garden room 12,9 m2

Hinta: 3199,00

Valitse kasvihuone valmissokkelilla tai ilman:
Määrä: kpl
Halls Garden Room on klassisen T-muotoisen kasvihuoneen päivitetty versio.

HALLS GARDEN ROOM

Eteisaulalla varustettu kasvihuonemalli on uudelleensuunniteltu tälle vuosituhannelle yksityiskohtia myöten ja huoneen hinta-laatusuhde on erinomainen. Garden Room soveltuu niin taimikasvatukseen kuin oleskeluun.

Kasvihuoneen koko ja muoto mahdollistavat kasvihuoneen monipuolisen sisustamisen. Voit jaotella kasvihuoneen osiin hyötyviljelyä ja oleskelua varten, toteuttaa unelmiesi kalustetun huvimajan koristeineen ja kukkineen, tai kasvattaa eri hedelmäpuita hengähdyskeitaassasi.

Kasvihuoneen katto on jyrkkä, joten lumi liukuu paremmin katolta alas. Lisäksi korkea katto tuo ilmavuutta tilaan ja on ergonominen, kun huoneessa pystyy seisomaan selkä suorassa. 

Kasvihuoneen runko on mustaksi maalattua alumiinia. Seinissä on sivun korkuiset ja katossa lappeen pituiset 3 mm:n karkaistut turvalasit. Turvalasi on viisi kertaa kestävämpää tavalliseen kasvihuonelasiin verrattuna. Se joustaa hieman ja kestää paremmin iskuja, eikä hajotessaan aiheuta vaaraa, vaan murustuu lasikiteiksi. Turvalasilla varustettu huone soveltuu hyvin oleskeluun ja lapsiperheen pihaan, varsinkin, jos pihassa pelataan esim. pallopelejä.

Älykkäästi muotoillut lasiklipsit parantavat huomattavasti sadeveden valumista räystäskouruihin ja vähentävät kondenssipisaroiden muodostumista kasvihuoneen sisälle. Kasvihuoneessa on myös mahdollista kerätä sadevettä räystäskouruista suoraan kasvihuoneen sisälle astiaan. Tämä on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut kasvihuone, jossa on tämä fiksu ominaisuus.

Näiden yksityiskohtien lisäksi, kasvihuoneessa on neljä kattoluukkua tuuletusta varten, sekä kynnyksetön pariliukuovi.
 

Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu.

MITAT:
Koko: 12,9 m2
Harjakorkeus: 276cm
Räystäskorkeus: 163cm
Leveys: 389cm
Pituus: 391cm

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin, tuuletusautomatiikka ja ripustuskoukut. 

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, niin lisää toimitusviikko hinnan alapuolella olevaan ´Oma tekstisi´ -kenttään. Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajakohdan meille myös sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Kestävällä rungolla on 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.