Kasvihuone Halls Atrium 9,0 m2 turvalasilla

Tuotenro: 84162, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika: Toimitetaan aina omassa lähetyksessä kotiinkuljetettuna! Toimitusaika on n. 2-3 viikkoa.

Hinta: 3199,00 319900

Määrä:
Atrium on avara ja viihtyisä kuusikulmainen viherhuone tai huvimaja.
Atrium on avara ja viihtyisä kuusikulmainen kasvihuone. 9 neliön pinta-ala suo reilusti tilaa sekä kasvattamiseen että leppoisaan oleskeluun hyvässä seurassa. Atriumin sisäänkäyntinä on leveät pariliukuovet ja tuuletusta tehostamassa kolme reilunkokoista sivuikkunaa. Vihreä pulverimaalattu alumiinirunko sulautuu miellyttävästi ympäristöönsä. Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu.

MITAT:
Koko: 9,0 m2
Harjakorkeus: 287cm
Räystäskorkeus: 148cm
Leveys: 380cm
Pituus: 380cm

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin, tuuletusautomatiikka ja ripustuskoukut. 

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, lisää toimitusviikko hinnan alapuolella olevaan ´Oma tekstisi´ -kenttään. Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajakohdan meille myös sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Kestävällä rungolla on 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.

Hoito-ohjeet