KASVIHUONE HALLS ALTAN 1,3 M² KENNOLEVYLLÄ

Hinta: 369,00

Valitse kasvihuone valmissokkelilla tai ilman:
Määrä: kpl
Seinämalli parvekkeille, terasseille ja pienille pihoille.
Kun haluat pystyttää kasvihuoneen pieneen tilaan, seinustamalli on oivallinen ratkaisu. Se vie minimaalisesti tilaa, mutta edellytykset kasvattamiselle ovat yhtä hyvät kuin perinteisessä kasvihuoneessa. Seinämallit sopivat rakennuksen seinustalle tai esimerkiksi aidan viereen. Talon seinustalle sijoitettu kasvihuone hyödyntää rakennuksen lämpöä, jonka ansiosta tasaisemmat kasvuolot on saavutettavissa ilman lämmitystäkin. Seinä varastoi auringon lämpöä päivällä ja luovuttaa sitä yöllä, jolloin lämpötilaerot tasoittuvat huomattavasti erityisesti kylminä öinä.

Halls Altan -seinäkasvihuoneen etuseinän korkeus on ilman perustusta 152 cm, harjakorkeus 185 cm, leveys 193 cm ja syvyys 68 cm. Seinät ja katto ovat 4 mm:n paksuista iskunkestävää ja eristävää kennolevyä. Kasvihuoneen keskellä on 60 cm leveä liukuovi ja katolla tuuletusluukku. Pakkauksen mukana tulevilla suomen- ja ruotsinkielisillä kirjallisilla ja kuvitetuilla asennusohjeilla pystytys sujuu helposti.

Suosittelemme kasvihuoneeseen valmisperustusta, joka sisältää kaikki tarvittavat osat huoneen kiinnitystä varten ja maa-ankkurit. Metalliperustus on juuri oikean mittainen huoneellesi. Perustuksen korkeus on 12 cm, mikä osaltaan lisää kasvihuoneesi tilavuutta. Ei sisällä muoviputkia tai muita valumuotteja eikä sementtiä. Metalliperustusta käytettäessä suositellaan lisäksi käytettäväksi tarkoitusta varten saatavaa suodatinkangasta, joka erottaa maa-ainekset toisistaan ja näin estää niiden sekoittumisen. Kasvihuone on saatavilla myös ilman metallisokkelia.

Lisävarusteena saatavilla esim. tuuletusautomatiikka ja ripustuskoukut

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, ilmoita haluamasi toimitusajakohta asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse (05) 750 1100.  Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu, ja alumiinisella, erittäin kestävällä rungolla 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.