Kasvihuone Halls Altan 0,9m2 KENNOLEVYLLÄ

Hinta: 299,00

Valitse kasvihuone valmissokkelilla tai ilman:
Määrä: kpl

HALLS ALTAN

Altan on seinää vasten asennettava kasvihuone / viljelykaappi pieneen tilaan. Silti siinä on samat edellytykset kasvattamiselle kuin perinteisessä kasvihuoneessa. Altanin voi sijoittaa terassille, pihavajan seinustalle tai parvekkeelle. 

Vinkkinä sanottakoon, että jos kasvihuone asennetaan esim. tiiliseinään kiinni, tiilet luovuttavat päivän aikana keräämäänsä lämpöä kasvihuoneeseen kun ilta viilenee. Altanissa on 60 cm leveä kevyesti liikkuva liukuovi ja yksi kattoluukku tuuletusta varten. Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu. Toimitamme kaikki kasvihuoneet edullisesti aina kotiovelle saakka!

MITAT:
Korkeus takana: 185cm
Korkeus edessä: 152cm
Leveys: 131cm
Syvyys: 68cm
Ovi: liukuovi 60cm

Lisävarusteena saatavilla esim. kasvihuonevalaisin, tuuletusautomatiikka ja ripustuskoukut

Kasvihuoneiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Jos haluat toimituksen tietylle viikolle, niin lisää toimitusviikko hinnan alapuolella olevaan ´Oma tekstisi´ -kenttään. Voit ilmoittaa haluamasi toimitusajakohdan meille myös sähköpostitse asiakaspalvelu@viherpeukalot.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (05) 750 1100. Kasvihuoneet toimitetaan erilliskuljetuksena suoraan kotiovelle, joten puhelinnumero on pakollinen. Kasvihuoneen toimituskulut ovat yhteensä 59 euroa.

Toimituksellisista syistä johtuen kasvihuoneita EI voi tilata postiennakolla, vaan maksutavaksi tulee valita joko lasku tai tilaus tulee maksaa etukäteen.

HUOM! Kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tarjotun tuotteen hintaan. Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Kestävällä rungolla on 12 vuoden takuu. Takuu korvaa hajonneen tuotteen tilalle uuden vastaavan tai samankaltaisen tuotteen, mikäli tuote on hajonnut normaalissa käytössä, ja voidaan osoittaa että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Takuu ei vapauta asiakasta huolehtimasta esim. lumenkertymästä.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, mikäli saatavuudessa on Viherpeukaloista riippumattomia ongelmia. Muistathan ottaa selvää asuinkuntasi rakennuslupa-asioista.