ETUSIVU

LUO UNELMIESI PARVEKEPUUTARHA!

Viherpeukaloiden kanssa onnistut!

Inspiroidu parvekeideoista!

Parvekepuutarha on helppo ja hauska harrastus!

Oli parvekkeesi sitten pieni tai suuri, lasitettu tai ei, siitä on mahdollista tehdä ylimääräinen olohuone. Kauniisti kukkivilla, rehevillä kasveilla ja mieleiselläsi sisustuksella luot erilaisia tunnelmia, joita voit helposti muutella makusi mukaan. Kodikkaalla parvekkeella viihtyy pitkälle syksyyn. Koristekasvien lisäksi parvekkeella voi kasvattaa monipuolisesti erilaisia hyötykasveja mansikoista tomaattiin ja chileistä yrtteihin. Oman parvekkeen sato on sitä aidointa lähiruokaa! Oikeilla kasvivalinnoilla parvekekasvatus on helppoa. Paprikat ja ruusut kuuluvat aurinkoiselle parvekkeelle, keijunmekko ja verenpisara kukoistavat vähemmässäkin valossa jne. Lomareissullekin voit lähteä huoletta — automaattiset ruukkukastelijat hoitavat kastelun puolestasi. Koe kasvun ihme omalla parvekkeellasi!

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset parvekepuutarhaasi!

Kasvit

Valtavasta valikoimastamme löytyy sopivat kasvit jokaiselle parvekkeelle – kauneimmin kukkivista kasveista maukkaimpiin hyötykasveihin!

Ruukut ja amppelit

Ruukut, altakastelevat ruukut ja amppelit – valitse Viherpeukaloiden valikoimasta sopivimmat tuotteet omalle parvekkeellesi!

Puutarhatyökalut

Osta samalla myös näppärät työkalut ja kastelutarvikkeet parvekepuutarhaasi – niillä istustus-, hoito- ja kastelupuuhat luonnistuvat helposti!

Valmiit paketit

Teimme valmiita paketteja helpottamaan sinua uuden harrastuksen aloittamisessa! Paketissa on kaikki mitä tarvitset aloittamiseen – tilaa helposti verkosta!

Mullat ja lannoitteet

Tilaa meiltä myös multaa ja omille kasveillesi sopivat lannoitteet. Lannoitteilla saat kasvit kukoistamaan!

Ohjeita aloittelijalle

Meidän kanssamme sinulla on kaikki avaimet onnistumiseen! Katso selkeät ohjeet, joilla pääset alkuun uuden harrastuksesi parissa.


Liity yli 500 000 tyytyväisen asiakkaamme joukkoon!


Meiltä löydät kaikki mitä tarvitset puutarhaasi - 20 vuoden verkkokauppakokemuksella!

Liity nyt yli 500 000 tyytyväisen asiakkaamme iloiseen joukkoon!
Ostoksille!

Tuoreimmat puutarhakuulumiset

TERVETULOA KEVÄT JA PARVEKESESONKI!
TERVETULOA KEVÄT JA PARVEKESESONKI!
Parvekkeella voi toki vuoden ympäri viihtyä ja nauttia kasveista, mutta lämmin kevätaurinko suorastaan kerjää parvekekasvattajan huomiota ja saa mielen tulvimaan uutta innostusta. Oma…
Inspiroidu tulevan sesongin parveketrendeistä
Inspiroidu tulevan sesongin parveketrendeistä
Aivan samalla tavalla, kuin puutarhan omistajat suunnittelevat ja unelmoivat tulevan kasvukauden istutuksista, myös meille parvekekasvattajille puhkeaa kevätinnostus parvekkeen kasveista ja sisustuksesta haaveillessa.  Mitä…
Valitse oikeat kasvit parvekepuutarhaasi!
Valitse oikeat kasvit parvekepuutarhaasi!
Mistä tahansa parvekkeesta voi loihtia vehreän ja kukkivan keitaan. Ilmansuunnalla on merkitystä, kun valitset parvekkeellesi sopivia kasveja. Valon määrä on tärkeimpiä kasvutekijöitä hyvälle…