Kaikille tilanneille Viking Linen risteilyetukortti kaupan päälle!

14.9.2023
Haluamme ilahduttaa sinua merellisellä lahjalla. Tarjoamme kaikille 30 eurolla tuotteita tilanneille asiakkaillemme Viking Linen Helsinki-Tallinna -risteilyetukortin (arvo jopa 35 euroa). Nyt kannattaakin käydä tutustumassa monipuoliseen syysvalikoimaamme ja tilata kasvisuosikit sekä tarvikkeet syksyn istutuksiin. Etukorttikampanja on voimassa torstaihin 28.9. asti tai niin kauan kuin etukortteja riittää.

Saat lisättyä etukortin tilaukseesi ostoskorissa, kun tilauksesi tuotteiden summa ylittää 30 €. 1 etukortti/tilaus. Toimitamme etukortin sinulle tilauksesi yhteydessä. Etu koskee vain uusia tilauksia. 

Etukortti oikeuttaa 2-4 hengen risteilyyn Viking XPRS-laivalla (Helsinki-Tallinna-Helsinki -päiväristeily / Perjantaipiknik / Miniristeily Helsingistä / Päivä Tallinnassa -matka / Yhdensuuntainen reittimatka Helsingistä Tallinnaan). Matkustajamaksu maanantai-sunnuntailähdöillä alkaen 6 €/hlö (la 16 €). Matkustajamaksu määräytyy valitun risteilyn ja matkustuspäivän mukaan. Kortista löydät ohjeet ja koodin, jolla voit varata oman matkasi. Hintoihin lisätään reittikohtainen polttoainelisä. Etukortti on voimassa 22.12.2023 asti.