Juhlapöydän herkut

Viljasuon Herkut on pyhtääläinen yritys Kymenlaaksosta, joka valmistaa ainutlaatuisia herkkuja kotimaisista marjoista sekä luonnon raaka-aineista. Piia Viljasuo on valmistanut herkkuja jo 20 vuoden ajan pyhtääläisen koulun tiloissa ja kehittänyt jokaisen reseptin itse. Valikoimastamme löydät Viljasuon Herkkujen maukkaat glögit, aromikkaat sinapit, tunnelmalliset juomat sekä aitoakin aidomman lakkahillon.

Täydensimme herkkuvalikoimaamme ecuadorilaisilla makuelämyksillä! Makean täyteläiset Hoja Verde -suklaat valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta kaakaosta eivätkä ne sisällä keinotekoisia lisäaineita. MIRA avokadoöljy on 100 % luonnontuote, joka aromikkuudellaan ja siirappimaisella rakenteellaan hivelee kaikkia aisteja sekä korostaa ruoan makuja. Vélez-kahveissa käytettävät kahvipavut ovat suomalaiseen makuun sopivaa Arabica-kahvilajia, joka on perusmaultaan pehmeä, vivahteikas ja aromaattinen.

Nämä ainutlaatuiset herkut ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia - hemmottele itseäsi tai tilaa vaikkapa ystävälle pimeiden iltojen piristykseksi tai joululahjaksi!

Järjestys: