Biohiili

Tuotenro: 80971, Pakkauskoko: 1 kpl

Toimitusaika noin viikko.

Hinta: 7,95 795
Määrä:
Parempaa kasvua biohiilellä!
Kaikille puutarhan kasveille!

Biohiili sitoo vettä ja ravinteita kasvien hyödynnettäväksi ja pitää maaperän kuohkeana, mikä parantaa kasvien kasvua. Hiekan kanssa käytettynä biohiili pidentää kasteluväliä ja vähentää rikkaruohojen itämistä.

Tuloksia saat jo pienelläkin määrällä, nimittäin jo 250 g/m² eli noin yksi litra parantaa maan kasvukuntoa, pidättää vettä ja ravinteita sekä lisää mikrobien kasvua. Voit lisätä biohiiltä maahan ennen istuttamista tai istuttamisen jälkeen. Kun käytät biohiiltä vuosittain, hyödyt lisääntyvät. Voit lisätä sitä kasvualustaan niin paljon kuin haluat, haittaa siitä ei ole.

Biohiili kannattaa sekoittaa maahan/kasvualustaan, jotta tuuli ja sadevesi eivät vie sitä. Jos haluat rajata käytön istutettavien kasvien juurille, paakkutaimille riittää 1 tl ja isommille taimille 1 rkl verran. Puiden ja pensaiden istutuskuoppaan biohiiltä tulisi laittaa noin 3-4 litraa. Valmista kasvillisuutta voidaan elvyttää lisäämällä biohiiltä pintamaahan sekoitettuna tai pieneen kaivantoon kasvin ympärille. Muista aina kastella biohiili hyvin.

Erittäin ohut ja hienojakoinen biohiili 0,5-0,8 mm. Hienosta rakenteesta johtuen huokospinta-alaa on yli 500 m²/g, eli reaktiopinta-ala on erittäin suuri. Sopii erityisin hyvin kompostiin ja ruukkuistutuksiin.

Biohiilen etuja:
- itäminen nopeutuu ja on tasaisempaa
- kasvu nopeutuu
- kukkiminen aikaistuu
- sato valmistuu aikaisemmin
- kasteluvälit pitenevät
- mikrobitoiminta vilkastuu, joten lannoitustarve vähenee.

Kokeile biohiiltä puutarhassasi ja laita kasvit kukoistamaan!

Pakkaus sisältää yhden 3 litran pussin biohiiltä.

 

Hoito-ohjeet